Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Τελευταίο κουδούνι αύριο σε Γυμνάσια-Λύκεια

Tην ερχόμενη Δευτέρα 21 Μαΐου αρχίζουν οι πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή των μαθητών στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας.
Το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια και λύκεια της χώρας ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη 17 Μαϊου, ενώ στα δημοτικά το κουδούνιο θα χτυπήσει για τελευταία φορά στις 15 Ιουνίου. 
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α') θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.
---------------------------------------------------------------------------------

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές και εγκάρδιες ευχές μας για καλή επιτυχία σε όλους εσάς που θα λάβετε μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι Εξετάσεις αυτές είναι μια μεγάλη δοκιμασία για σας και τις οικογένειές σας, που στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο και κοπιώδη αγώνα για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Τις ημέρες που έρχονται, πρέπει να οπλιστείτε με πίστη, υπομονή, ψυχραιμία και θετική σκέψη, για να μπορέσετε να απολαύσετε τους κόπους πολλών ετών και να επιτύχετε το στόχο σας.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Είναι μία μόνο από τις πολλές μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας από εδώ και στο εξής. Μία από τις μάχες, που άλλοτε θα επιφυλάσσουν χαρές και άλλοτε απογοητεύσεις, πάντα όμως, θα σας χαρίζουν πολύτιμες εμπειρίες και εφόδια για να ξεκινήσετε ένα νέο αγώνα.

''Και να θυμάστε πάντα ότι κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος, εκτός απ' αυτόν που δεν δόθηκε ποτέ''

trikala-imathias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: