Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα η συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΤΟΕΒ Τρικάλων, λόγω της αποχώρησης του Προέδρου κ. Παναγιώτη Διούδη


Η σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΟΕΒ Τρικάλων δεν έμοιαζε με καμμία από τις προηγούμενες, αφού πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Αιτία, το γεγονός ότι ήταν η τελευταία συνεδρίαση για τον κ. Παναγιώτη Διούδη, ο οποίος αποχωρεί από τον Οργανισμό, του οποίου διετέλεσε Πρόεδρος επί 40 συνεχή χρόνια, αφήνοντας πίσω του, κατά κοινή ομολογία, σπουδαίο έργο.
Η συγκίνησε όμως ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν με το τέλος της συνεδρίασης, ο απερχόμενος Πρόεδρος βρέθηκε μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη. Παλιοί και νέοι συνεργάτες στα Διοικητικά Συμβούλια, παλιοί και νέοι υδρονομείς, παλιοί και νέοι υπάλληλοι, τον υποδέχθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα στην μεγάλη αίθουσα των Γενικών Συνελεύσεων, όπου είχε ετοιμαστεί μια μικρή τελετή προς τιμή του. Χαιρέτησε και ασπάστηκε όλους, πήρε τη θέση του, μίλησε (όσο φυσικά του επέτρεπε η συγκίνηση και τα δάκρυα) κάνοντας μια σύντομη αναδρομή σ' αυτά τα 40 χρόνια, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, παρόντες και απόντες, παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και το αναμνηστικό ρολόι, άκουσε τον πρώην προϊστάμενο κ. Μόσχο Τερζίδη να κάνει τη δική του αναδρομή στα πολλά χρόνια κοινής τους πορείας, έσβησε τα κεράκια της τούρτας και μη μπορώντας να κρύψει τα έντονα συναισθήματά του, παρέδωσε τη σκυτάλη στους νεότερους με την ευχή και την ελπίδα να συνεχίσουν το έργο του και να πετύχουν ακόμη περισσότερα.







Αφού γεύτηκαν όλοι τις υπέροχες νοστιμιές του ''μπουφέ'' που είχε ετοιμαστεί και με την υπόσχεση ότι θα είναι, όποτε τον χρειαστούν, κοντά στον Οργανισμό που επί 40 χρόνια υπηρέτησε, αποχώρησε δεχόμενος τις εγκάρδιες ευχές όλων ο Πρόεδρος, κλείνοντας έτσι ένα τεράστιο κεφάλαιο της ζωής του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: