Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Νηπιαγωγείο Τρικάλων: Γιορτή λήξης Σχολικού έτους 2011-12

Με μια πολύ όμορφη γιορτή έκλεισε η φετινή σχολική χρονιά για το Νηπιαγωγείο Τρικάλων.
Παραθέτουμε την ομιλία της προϊσταμένης κ. Αγγελικής Ταρασιάδου και μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Πρώτα απ’ όλα να ευχαριστήσουμε θερμά τη Σχολική Σύμβουλο κ. Έφη Γώτη που μας τίμησε με την παρουσία της!
Αγαπητοί γονείς
Συναδέλφισσες
Κυρίες και Κύριοι
Αγαπητά μας παιδιά
      Σε λίγες ημέρες κλείνει και τυπικά το σχολικό έτος 2011-2012. Σε λίγες μέρες οι μικροί μαθητές του σχολείου μας, τα παιδιά μας, θα παραλάβουν τα ενδεικτικά τους και θα αρχίσουν τις θερινές διακοπές.

Άλλη μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη όμορφες και χρήσιμες εμπειρίες.

Τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς μαζί τις αντιμετωπίσαμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Τις όμορφες στιγμές μαζί τις απολαύσαμε κι έχουμε ακόμα πολλές, με πρώτη και καλύτερη τη σημερινή μας γιορτή. 
Με τη σημερινή μας γιορτή θέλουμε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης και δημιουργικής χρονιάς: τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους κηδεμόνες και κυρίως τα παιδιά μας!

Ειδική αναφορά θα ήθελα να κάνω στα μεγάλα μας νήπια, που σήμερα γι’ αυτά τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής τους, το Νηπιαγωγείο, αλλά ανοίγει μια νέα κι εξίσου σπουδαία, το Δημοτικό Σχολείο. Σας ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο αυτό σχολείο και να γίνεστε κάθε μέρα καλύτεροι, πιο ευτυχισμένοι και πιο δυνατοί!

Με μεγάλη αγάπη και ανυπομονησία περιμένουμε να έρθει και πάλι ο Σεπτέμβρης για να υποδεχτούμε τα παιδιά μας, και, με γεμάτες τις μπαταρίες, να αρχίσουμε και πάλι τη δουλειά τη νέα σχολική χρονιά!

Τώρα είναι η ώρα να απολαύσουμε τη γιορτή που ετοίμασαν οι μικροί μαθητές του σχολείου μας. Θα αρχίσουμε με ένα διαφορετικό δελτίο ειδήσεων και θα συνεχίσουμε με την έκτακτη επικαιρότητα. Το γάμο του Πρίγκιπα Λεμόνη με την όμορφη Κρεμμύδω! 
Καλή ξεκούραση και καλό καλοκαίρι!
Λίγες φωτογραφίες από τη γιορτή 

Δεν υπάρχουν σχόλια: