Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνεχίζεται η συγκέντρωση φαρμάκων στα Τρίκαλα για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Μετά την επιτυχή πρωτοβουλία για συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και την παράδοση χθες μεγάλης ποσότητας φαρμάκων στους ''Γιατρούς του Κόσμου'', ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων συνεχίζει την προσπάθεια, ανταποκρινόμενος αυτή τη φορά στην έκκληση του Δήμου Αλεξάνδρειας για ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου, που λειτουργεί εδώ και δύο περίπου μήνες στην Αλεξάνδρεια, με ευθύνη του φαρμακευτικού Συλλόγου Ημαθίας.
Σκοπός του κοινωνικού φαρμακείου είναι η δωρεάν διάθεση φαρμάκων σε ανασφάλιστους πολίτες της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αλεξάνδρειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν την προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρουν στα γραφεία του Συλλόγου φάρμακα τα οποία για οποιοδήποτε λόγο μένουν αχρησιμοποίητα και τα οποία θα παραδοθούν στο κοινωνικό φαρμακείο του δήμου Αλεξάνδρειας, για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.


Βασική προϋπόθεση είναι, τα φάρμακα να μην έχουν λήξει και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, έστω και αν ένα μέρος έχει χρησιμοποιηθεί (εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα).
Ώρες παράδοσης των φαρμάκων, 
κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 09.00 π.μ. έως 12.30 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου (στο Κοινοτικό κατάστημα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: