Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ – ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι, κατά τη διάρκεια των εορτών Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες Θρησκευτικές-Εορταστικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις : 
  • Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 (ώρα 20:00), θα δοθεί δωρεάν Θεατρική Παράσταση "Παπούτσι από τον τόπο σου" του Αντώνη Μουρλά στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης (πρώην Δημαρχείο Μελίκης). 
  • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 (ώρα 19:00), θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, μπροστά από το χώρο του Πνευματικού Κέντρου Αλεξάνδρειας. Στην εκδήλωση η νεανική χορωδία "Μελισσάνθη" του Δήμου μας θα παρουσιάσει πρόγραμμα με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα παιδιά του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) Κορυφής θα παρουσιάσουν έθιμα των Χριστουγέννων και τραγούδια. 
  • Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011 (ώρα 20:30), οι χορωδίες του Δήμου Αλεξάνδρειας θα παρουσιάσουν Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα προσφερθούν μελομακάρονα και κουραμπιέδες. 
  • Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στο Πλατύ έχει προγραμματιστεί να δοθεί δωρεάν παιδική παράσταση-πολυθέαμα για παιδιά, με παντομίμα, ζογκλέρ και κλόουν (η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής της εκδήλωσης θα ανακοινωθούν προσεχώς). 
  • Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012, Δοξολογία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια θα παρατεθεί δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο, με την ευκαιρία του Νέου Έτους. 
  • Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012 (Θεοφάνεια), Εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια η τελετή κατάδυσης του Σταυρού στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: