Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Στα γήπεδα της Ημαθίας

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ    1
''ΑΠΟΛΛΩΝ'' ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ    0
Ο σκόρερ Αθανασιάδης τρέχει προς τον προπονητή του μετά το γκολ 
Συνεχίζοντας την ανοδική τους πορεία τα Τρίκαλα πέτυχαν άλλη μια σημαντική νίκη, αυτή τη φορά επί του Αγίου Γεωργίου, για τον οποίο, με βάση την απόδοσή του στον σημερινό αγώνα, είναι να απορεί κανείς πως βρίσκεται τόσο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα Τρίκαλα στο σημερινό παιχνίδι δεν έπιασαν την υψηλή απόδοση των τελευταίων εμφανίσεων και είναι γεγονός ότι δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του Αγίου Γεωργίου, ο οποίος στο μεγαλύτερο διάστημα είχε εξαιρετική απόδοση και διεκδίκησε το θετικό αποτέλεσμα. Κάτι που το κατάφερε μέχρι το 76' όταν ο Σάββας Αθανασιάδης με εκπληκτικό μακρινό σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης, χαρίζοντας στα Τρίκαλα τους τρεις βαθμούς και μια ακόμη καλύτερη βαθμολογική θέση.

Και επειδή στον αθλητισμό τίποτα δεν είναι τυχαίο, θα ήταν παράλειψη αν δεν τονίζαμε τη μεγάλη συμμετοχή του κ. Κελεσίδη σ' αυτή την πολύ καλή εικόνα της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές. Κατάφερε, σε συνεργασία με την πολύ καλή Διοίκηση και σε συνδυασμό με την αδιαμφισβήτιτη αξία των ποδοσφαιριστών, να παρουσιάζει ένα σύνολο που είναι βέβαιο ότι θα έχει κι άλλες επιτυχίες στη συνέχεια και θα διεκδικήσει ακόμη καλύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. 

Το παιχνίδι έγινε μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια και άφησε ικανοποιημένους τους λίγους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι οι περισσότεροι φίλαθλοι είχαν στα χέρια τους ραδιόφωνο και ενημερώνονταν για τους άλλους αγώνες. 
Θα το ξαναπούμε: το Ράδιο Αλεξάνδρεια (97,7) με την πρωτοβουλία του να μεταδίδει απ' ευθείας όλους τους αγώνες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ημαθίας και τους αγώνες των Ημαθιώτικων ομάδων της Δ' Εθνικής, έδωσε άλλο χρώμα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στα Σαββατοκύριακα των ποδοσφαιρόφιλων. 
Και πάλι συγχαρητήρια και αξίζει να βοηθήσουμε όλοι, ο καθένας από τη σκοπιά του, αυτή την υπέροχη προσπάθεια.  
Τρίκαλα: (προπονητής Λευτέρης Κελεσίδης)
Γ. Βασιλείου - Γ. Τερζίδης - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Αρ. Μηνούδης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης - Ι. Κιρκιλιανίδης - Κ. Κίτσας (86' Hλ. Αθανασιάδης) - Β. Παπαδόπουλος - Σ. Αθανασιάδης
Άγιος Γεώργιος: Γώγος - Μιχαηλίδης - Αθ. Παπαδίνας - Σπυριδωνίδης - Βύζας - Τρούπκος (84' Μηνόπουλος) - Σερέτης - Σαντινί (61' Τρ. Μαγγίζης) - Παπαρέντης - Πίκος - Ταρασίδης (73' Β. Μαγγίζης) 

Α1 ΕΠΣΗ – 14η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Σταυρός – Επισκοπή: 3-2
Χαρίεσσα – Μέση: 1-1
Μελίκη – Ολυμπιακός: 4-0
Τρίκαλα - Αγ. Γεώργιος: 1-0
Νεόκαστρο – Μακροχώρι: 0-2
Καβάσιλα – Κοπανός: 0-0
Αχιλλέας – Πλάτανος: 4-1
Διαβατός - Αγ. Βαρβάρα: 0-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι 42
2. Μελίκη 36
3. Επισκοπή 26
4. Μέση 25
5. Τρίκαλα 23
6. Χαρίεσσα 22
7. Νεόκαστρο 21
8. Αγ. Βαρβάρα 21
9. Αχιλλέας Ν. 19
10. Διαβατός 17
11. Σταυρός 16
12. Ολυμπιακός Ν. 14
13. Καβάσιλα 11
14. Αγ. Γεώργιος 10
15. Πλάτανος 6
16. Κοπανός 6
Αποτελέσματα και βαθμολογία από Κερκίδα Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: