Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Υπέροχη βραδιά από τους μαθητές της Γ' τάξης του Λυκείου Πλατέος

Οι εκ Τρικάλων μαθητές της Γ' τάξης του Λυκείου Πλατέος
Τσακιρίδης - Σούρλας - Παπανικολούδη - Μάνος - Κρεμμύδας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ο καθιερωμένος χορός της Γ΄τάξης του Λυκείου Πλατέος το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011. Ο χορός αυτός αποτελεί κάθε χρόνο την κύρια πηγή εσόδων για να καλύψουν τα παιδιά μέρος του ποσού για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του 15μελούς Συμβουλίου των μαθητών, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Πρόδρομος Θεοδωρακόπουλος, ο πρώην Λυκειάρχης κ. Χρηστίδης καθώς και ο Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η αναφορά όλων, στον καθηγητή Αριστοτέλη Ψωμά που ''έφυγε από τη ζωή'' πριν λίγες μέρες.

Τα παιδιά πρωτοτύπησαν παρουσιάζοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα προβολή με φωτογραφίες από τα συναρπαστικά χρόνια που πέρασαν στο σχολείο.
Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εντυπωσιακή εμφάνιση ενός ''χορευτικού σχήματος'' αποτελούμενο από τους μαθητές, προσφορά της σχολής χορού ''ΧΟΡΟΘΕΑΜΑ''

Ακολούθησε η πλούσια λαχειοφόρος, η ορχήστρα γρήγορα σκόρπισε το κέφι και το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τα παιδιά να διασκεδάζουν με την ψυχή τους. 


Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, όπου γονείς και εκπαιδευτικοί -συνεπείς συμπαραστάτες των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια - και πολλοί φίλοι τους, συμμετείχαν σ' αυτή τη χαρούμενη και συγκινητική βραδιά.





Δεν υπάρχουν σχόλια: