Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας

Με την επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011 (12.15 - 13.30), συνεχίστηκε το πρόγραμμα επισκέψεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας (ΔΚΒΒ), στα πλαίσια της συνεργασίας με τον Δήμο Αλεξάνδρειας για την υλοποίηση του προγράμματος επισκέψεων της κινητής βιβλιοθήκης σε σχολεία του Δήμου.

Η κινητή βιβλιοθήκη (βιβλιο-αυτοκίνητο) στάθμευσε στο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, με σκοπό να εξυπηρετήσει τους μαθητές, που με πολύ χαρά και ενθουσιασμό θέλησαν να δανειστούν βιβλία. Γιατί στα βιβλία υπάρχει πραγματικός «πλούτος»…Γιατί φτάνοντας στην τελευταία σελίδα ενός βιβλίου είμαστε πάντα λίγο «πλουσιότεροι» απ’ ότι στην πρώτη... 

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας επιδιώκει να διευρύνει περισσότερο το καλό επίπεδο της συνεργασίας των Δημοτικών Βιβλιοθηκών του με τη ΔΚΒΒ, να επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της και από τον πλούτο των δραστηριοτήτων και των συνεργασιών που αναπτύσσει στη χώρα μας και στο εξωτερικό. Σήμερα η ΔΚΒΒ αναγνωρίζεται ως η πλέον πετυχημένη και δημοφιλής δημόσια βιβλιοθήκη της νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: