Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Στην Κέρκυρα η Ακαδημία ποδοσφαίρου ''ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ'' Αλεξάνδρειας

Διήμερη εκδρομή στην Κέρκυρα πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Μαϊου η Ακαδημία ποδοσφαίρου ‘’ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ’’ Αλεξάνδρειας. Η αποστολή (50 νεαροί ποδοσφαιριστές, οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Πέτρος Πούλιος και Ηλίας Ιασωνίδης, οι προπονητές Μπάμπης Καψάλης, Κώστας Ντόνας και Μπάμπης Σαλτουρίδης και αρκετοί συνοδοί γονείς) ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής από την Αλεξάνδρεια με δυο λεοφωρεία και το μεσημέρι της ίδιας μέρας βρισκόταν στην Ηγουμενίτσα από όπου με το πλοίο της γραμμής έφτασε στην Κέρκυρα και κατέλυσε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα  ‘’mεssonghi’’, 22 χιλ. νότια της Κέρκυρας.
Το απόγευμα της Παρασκευής η Ακαδημία με τα τέσσερα τμήματά της (μπαμπίνι – προτζούνιορ – τζούνιορ – προπαιδικό) συναντήθηκε με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας του Αγίου Ματθαίου της Κέρκυρας, σε μια ποδοσφαιρική πανδαισία την οποία χάρηκαν τα παιδιά και απόλαυσαν οι συνοδοί γονείς τους. Αν και δεν έχουν καμμία σημασία τα αποτελέσματα, να αναφέρουμε ότι οι ‘’ΤΗΛΕΜΑΧΟΙ’’ σημείωσαν στους αγώνες 2 νίκες, μία ήττα και μια ισοπαλία. Μετά τους αγώνες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, όπου ψυχαγωγήθηκαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου επισκέφτηκαν τα αξιοθέατα της Κέρκυρας και το απόγευμα πήραν το δρόμο της επιστροφής, για να φτάσουν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, κουρασμένοι αλλά φανερά ικανοποιημένοι, στην Αλεξάνδρεια.
Ήταν μια άρτια οργανωμένη αθλητική αποστολή, μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία για τα παιδιά της Ακαδημίας. Πολύ έντονο και κουραστικό το πρόγραμμα, αλλά ''άξιζε τον κόπο’’.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι την εκμετάλευση του ξενοδοχείου έχει ο συνδημότης μας κ. Αργύρης Γιώτας τον οποίο οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ηλίας Ιασωνίδης και Πέτρος Πούλιος ευχαριστούν για την υπέροχη φιλοξενία. 
Λίγο πριν την επιβίβαση στο πλοίο για την επιστροφή






Δεν υπάρχουν σχόλια: