Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Tα νέα του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων

Συνεδρίασε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων με θέμα την οργάνωση του σεμιναρίου πρώτων βοηθειών, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης, σε ημερομηνία που θα οριστεί τις επόμενες μέρες. Στην συνεδρίαση, στην οποία ήταν παρούσες οι κυρίες Ναστούδη, Δημητρίου και Κουίδου, συζητήθηκε και η οργάνωση της 9ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας που θα γίνει στις 11 Μαρτίου, καθώς και ορισμένα άλλα θέματα του Συλλόγου.
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία της κυρίας Αγγελικής Koύρτη-Νταγουλούδη, η οποία με την ιδιότητά της ως νοσηλεύτρια, κατέθεσε τρεις πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο (οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα) και έθεσε τον εαυτό της ως εθελόντρια στη διάθεση του Συλλόγου. 
Το Δ.Σ. με τη σειρά του αφού την ευχαρίστησε, αποφάσισε να συνεδριάσει και πάλι την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, με σκοπό την οργάνωση της πραγματοποίησης των προτάσεών της.
Με την ευκαιρία αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει κάλεσμα για κατάθεση ιδεών και προτάσεων με σκοπό να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα της χρονιάς που τώρα ξεκίνησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: