Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αγροτικό Ιατρείο Τρικάλων


Πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για την ακαταλληλότητα της αίθουσας αναμονής των ασθενών του Ιατρείου Τρικάλων και πραγματικά πολύ γρήγορα, με πρωτοβουλία της Τοπικής Αρχής, δόθηκε λύση στο πρόβλημα αυτό με την κατάλληλη διαμόρφωση μιας ακόμη αίθουσας. Τώρα οι συνθήκες αναμονής είναι πιο ανθρώπινες, με την προοπτική να γίνουν ακόμη καλύτερες, σύμφωνα με την δέσμευση του Δημάρχου κ. Φώτη Δημητριάδη στην ομιλία του στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Αιμοδοσίας.

Μετά την επίλυση του παραπάνω προβλήματος, πολλά είναι τα παράπονα που ακούγονται καθημερινά για διάφορα άλλα θέματα σχετικά με την όλη λειτουργία του Ιατρείου.

Σε ότι αφορά λοιπόν την λειτουργία του Ιατρείου (μέρες και ώρες λειτουργίας, συνταγογράφηση στο κέντρο υγείας, κ.λ.π.) και τον ''γολγοθά'' που βιώνουν οι ηλικιωμένοι κυρίως που χρήζουν ιατρικής φροντίδας ή πρέπει να συνταγογραφήσουν τα φάρμακά τους, δεν γνωρίζουμε τα ακριβή προβλήματα και που οφείλεται αυτή η δυσλειτουργία. Είναι αλήθεια ότι ακούγονται πολλά παράπονα προς διάφορες κατευθύνσεις, αλλά για να μην αδικήσουμε κανέναν, θα ενημερωθούμε πλήρως για την κατάσταση που επικρατεί και είναι βέβαιο ότι το θέμα θα προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς. Και με δεδομένο ότι το πρόβλημα αφορά στην συντριπτική του πλειοψηφία ηλικιωμένους συγχωριανούς μας, ελπίζουμε σύντομα να βρεθεί λύση και στο μέλλον όλοι να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που αξίζουν στο ευαίσθητο αυτό θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: