Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Τα νέα του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων


Βαρύ είναι το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την μη επίλυση του προβλήματος, που οδήγησε στην ''έξοδο'' τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κιρκιλιανίδη. 
Δυστυχώς δεν έγινε καμία σοβαρή προσπάθεια ώστε να λυθεί το πρόβλημα που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή, στην απόφασή του να φύγει από την ομάδα και να μεταγραφεί στον ΕΘΝΙΚΟ Κλειδίου. Οι όποιες προσπάθειες για επίλυση του θέματος, περιορίστηκαν σε μεμονωμένες ''καφενειακού'' τύπου συζητήσεις, οι οποίες είναι γνωστό ότι, όχι μόνο δεν λύνουν προβλήματα, αλλά αντίθετα διογκώνουν και τα υπάρχοντα. Και δεν είναι μόνο αγωνιστικό το θέμα της φυγής του Κιρκιλιανίδη. Δεν είναι ότι η ομάδα έχασε έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Είναι κρίμα να φεύγει πικραμένος ένας ποδοσφαιριστής που επέστρεψε με πολύ κέφι στην ομάδα του χωριού, μετά από απουσία εξ χρόνων, για να αγωνιστεί όσα ''ποδοσφαιρικά'' χρόνια του απομένουν. Είναι λυπηρό να κλονίζονται σχέσεις ''φίλων''.
Από την πρώτη στιγμή, με αφορμή αυτό το θέμα και με δεδομένο ότι υπάρχουν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τον Σύλλογο, προτάθηκε (όπως αναφέραμε σε προηγούμενες αναρτήσεις) στους νεαρούς παράγοντες της ομάδας η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, η οποία είναι βέβαιο ότι θα έδινε πολύ εύκολα λύσεις σε όλα και θα βοηθούσε ώστε να επανέλθει η ηρεμία στο Σύλλογο. Μια Γενική Συνέλευση (το ανώτατο όργανο κάθε Συλλόγου), είναι πάντα μια πρώτης τάξης ευκαιρία ώστε να συζητιούνται και να λύνονται όλα όσα απασχολούν έναν Σύλλογο. Δυστυχώς, όχι μόνο δεν πραγματοποιήθηκε (άγνωστο για ποιούς λόγους), αλλά λοιδορήθηκαν και αυτοί που την πρότειναν.
--------------------------------------------------------------
     Την Παρασκευή θα αφαιρέσει τα ράμματα στο Νοσοκομείο της Νάουσας, ο πρόσφατα χειρουργηθείς (ρήξη χιαστών) Άρης Μηνούδης και από την Δευτέρα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. 
---------------------------------------------------------------
     Μεγάλη πρόοδο παρουσιάζει καθημερινά ο 15χρονος τερματοφύλακας της ομάδας Μόσχος Γιάντσης. Είναι βέβαιο ότι θα φτάσει πολύ ψηλά, αν συνεχίσει να ''δουλεύει'' όπως τώρα και αξιοποιήσει τα πλούσια σωματικά του προσόντα.
-----------------------------------------------------------------
     Συνεχίστηκε με την προπόνηση της Τετάρτης η προετοιμασία της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την ''ΘΥΕΛΛΑ'' ΣΤΑΥΡΟΥ. Επανέρχονται οι Λ. Μαγγανάρης και Π. Καζανζίδης, ενώ θα  απουσιάσουν ο τραυματίας Άρ. Μηνούδης και ο φοιτητής Γ. Τερζίδης που βρίσκεται στην Κομοτηνή για την εξεταστική περίοδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: