Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Tα νέα του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να δώσουν το παρόν στην εκδήλωση αυτή. Η παρουσία όλων θα δώσει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια της προσπάθειας και την πραγματοποίηση ακόμη περισσότερων δραστηριοτήτων.


-----------------------------------------------------------------------------------
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα 29 Ιανουαρίου, μέσα σε ευχάριστο κλίμα, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τον Δήμαρχο κ. Φώτη Δημητριάδη στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ενώ απουσίαζε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κυτούδης Μόσχος. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του Δημάρχου για τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του Συλλόγου και κυρίως για τις δύο κορυφαίες εκδηλώσεις του 2012 που είναι: 1) To 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ Γκάιντας που θα γίνει στα Τρίκαλα το Σάββατο 25 Αυγούστου και 2) Το 15ο Αντάμωμα Μοναστηριωτών Ανατολικής Ρωμυλίας που θα γίνει στα Τρίκαλα το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.
Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου στις προσπάθειες του Συλλόγου.
---------------------------------------------------------------------------------
Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα, συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ'' με θέμα: << 15ο Αντάμωμα Μοναστηριωτών Ανατολικής Ρωμυλίας >>.
---------------------------------------------------------------------------------
To Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου, στην ταβέρνα ''ΛΕΝΟΣ'' στα Τρίκαλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: