Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Νησελίου έγιναν οι αγώνες ποδοσφαίρου μεταξύ των τεσσάρων ΓΕ.Λ., Μελίκης – Πλατέως - 1ου Αλεξάνδρειας και 2ου Αλεξάνδρειας. Ο χώρος γέμισε με ενθουσιασμό, πάθος και πειράγματα μεταξύ των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου διεξήχθη ο τελικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του 1ου και του 2ου λυκείου Αλεξάνδρειας. Ο αγώνας έληξε 0-3 υπέρ του 2ου ΓΕ.Λ. Αλεξάνδρειας. Το πλούσιο θέαμα, οι φάσεις και τα γκολ αντάμειψαν όλους όσοι παρευρέθησαν στον τελικό.

Δυστυχώς οι γονείς των παιδιών ήταν απόντες στην πλειοψηφία τους παρόλα ταύτα όλοι οι παρευρισκόμενοι επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους την προσπάθεια των παιδιών.
                                                                            
--------------------------------------------------------------------------------
Τελικός ποδοσφαίρου 
2ο ΓΕΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - 5ο ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ. 

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά του 2ου ΓΕ.Λ. Αλεξάνδρειας για την επιτυχία τους στον τελικό αγώνα ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο Ε.ΑΚ. Βέροιας στις 5/03/14 με αντίπαλο την ομάδα του 5ου ΓΕΛ Βέροιας. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός καθώς και οι δύο ομάδες ήταν αποφασισμένες για την νίκη.

Τελικά τα πέναλτι ήταν αυτά που έκριναν τον νικητή. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας επικράτησε με ΣΚΟΡ 6-5, γεύτηκε τη χαρά της νίκης και προχωρά στην επόμενη φάση ,στον τελικό του Νομού, κόντρα στη Νάουσα .Ο αγώνας θα γίνει τη Δευτέρα 10 Μαρτίου στο ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΛΑΣ της Βέροιας.
Καλή επιτυχία στα παιδιά!
Παπαϊωαννίδου Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: