Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Πιστοί στο ραντεβού τους συναντήθηκαν και πάλι οι παλιοί συμμαθητές, αποφοιτήσαντες το 1967


Δεν είχανε στα χέρια τους βιβλία και τετράδια
μα κουβαλούσαν όλοι τους, του χρόνου τα σημάδια
Περήφανοι "δηλώνανε", μαμάδες και μπαμπάδες
στ’ αλήθεια μας προέκυψαν παππούδες και γιαγιάδες!

Πιστοί στο ραντεβού τους συναντήθηκαν στο αναψυκτήριο του χωριού το βράδυ του Σαββάτου 29 Μαρτίου, για μια ακόμη φορά (κάτι που το συνηθίζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα) οι παλιοί συμμαθητές οι αποφοιτήσαντες από το Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων το έτος 1967. Μέσα σε χαρούμενη, συγκινησιακή και νοσταλγική ατμόσφαιρα, με κρασί και φαγητό, θυμήθηκαν ιστορίες από το σχολείο, αναφέρθηκαν σ' αυτούς που δεν μπόρεσαν να είναι παρόντες, σ' αυτούς που έχουν ''φύγει'' από τη ζωή καθώς και στον δάσκαλό τους Δημήτριο Κατσιβελάρη που ''έφυγε'' κι αυτός από τη ζωή. Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς η πληρότητα των συναισθημάτων ήταν διάχυτη στα πρόσωπα όλων.
Εκτός από όλα τα άλλα η βραδιά έβγαλε και ειδήσεις. Αυτή η πολύ καλή παρέα παλιών συμμαθητών αποφάσισε ομόφωνα να δραστηριοποιηθεί περισσότερο και να αναλάβει στο χωριό δράσεις Εθελοντισμού. Για το σκοπό αυτό εξελέγη τριμελής επιτροπή, την οποία αποτελούν οι: Μόσχος Παπαμιχαήλ (Πρόεδρος), Ρούλα Παντριά και Ευδοκία Κασνακίδου και ανέλαβε να έρθει σε επαφή με Φορείς και Συλλόγους του χωριού για προτάσεις και προγραμματισμό των δράσεων. 
Λίγο πριν κλείσει αυτή η όμορφη βραδιά, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια επόμενη συνάντηση η οποία θα οργανωθεί με τέτοιο τρόπο και σε χρόνο κατάλληλο, που θα δώσει την ευκαιρία και σ' αυτούς που ζουν σε τόπους μακριά από το χωριό, ώστε να είναι παρόντες όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Παύλος Μηνούδης, Αντώνης Καραλής, Νίκος Κουτσός
Ρούλα Παντριά-Χατζηπαναγιώτου, Βούλα Μαυροδόγλου-Κάρλου, Γιάννης Λένος 
Τέλης Τσαρτσαφλής, Τάκης Παπαδόπουλος 

Μόσχος Παπαμιχαήλ, Ευδοκία Κασνακίδου-Μηνούδη, Ματούλα Παπανικολούδη-Κυριαζίδου



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γεια σας είδα τις φωτογραφίες σας από την συνάντηση και είδα μια παλιά μου φίλη την Ματουλα και θα ήθελα πολύ να επικοινωνήσω μαζί της είμαι η φίλη της η Μαίρη από την Αυστραλία θα χαρώ παρά πολύ .Καλή σας μέρα