Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Λαμπερή χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Τρικάλων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Νηπιαγωγείου Τρικάλων. Στις 11.00 π.μ. το Κοινοτικό Κατάστημα είχε κατακλυστεί από παιδικές φωνές, χαμόγελα και χαρούμενους γονείς, παππούδες και γιαγιάδες.
Την εκδήλωση άνοιξε η προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου κ. Αγγελική Ταρασιάδου, η οποία αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, πρωτοτύπησε όταν, αντί των καθιερωμένων ευχών, διάβασε έναν έμμετρο λόγο που έγραψε η αγαπητή φίλη κ. Δημητριάδου Καλυψώ (με μεγάλο συγγραφικό έργο, αλλά κυρίως έργο ζωής φιλανθρωπικό σ' όλο τον κόσμο), ένα ποίημα που περιλαμβάνει όλο το νόημα των Χριστουγέννων. Την Αγάπη.   

Στη συνέχεια τα παιδιά του Νηπιαγωγείου τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και απήγγειλαν ποιήματα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο θεατρικά σκετς και πραγματικά έλαμπαν καθώς κυριολεκτικά βίωναν τους ρόλους τους, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα. 

Η μαγεία της γιορτής ολοκληρώθηκε με την αναπάντεχη εμφάνιση του Αϊ – Βασίλη, που μοίρασε δώρα στους μικρούς μας φίλους και δημιούργησε μια ευφορία και μια γλυκιά προσμονή για τις Άγιες Μέρες που έρχονται. 
Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με τα καθιερωμένα ''κεράσματα'' και την πρόεδρο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου κ. Κλεοπάτρα Ζάχου να εύχεται ''καλές γιορτές'' και να ευχαριστεί όλους για τη συμβολή τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: