Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Δύο εκδηλώσεις Συλλόγων του χωριού που δεν θα έπρεπε να γίνουν το ίδιο Σαββατοκύριακο

Όπως είναι φυσικό, η πραγματοποίηση δύο εκδηλώσεων Συλλόγων του χωριού το ίδιο Σαββατοκύρακο, αναμένεται να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αφού δεν είναι δυνατόν ένας που θέλει να αιμοδοτήσει να πάει στον χορό και αντίστροφα. 
Με αφορμή κάποιους απρεπείς χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν σε βάρος του Συλλόγου Αιμοδοσίας και των μελών του Δ.Σ. τίθεται το ερώτημα. Γιατί οι δύο Σύλλογοι, στα πλαίσια της συνεργασίας τους, δεν ήρθαν σε συνεννόηση ώστε να μη συμπέσει η ημερομηνία πραγματοποίησης των δύο εκδηλώσεων και να δοθεί η δυνατότητα σε όσους θέλουν να πάρουν μέρος και στην ''αιμοδοσία'' και στον ''χορό''; Και γιατί από ''κύκλους'' της ομάδας εκτοξεύτηκαν βαριές κουβέντες εναντίον κυρίως του Προέδρου του Συλλόγου Αιμοδοσίας; Τι εξυπηρετούσε;
Περισσότερα για το  πολύ σοβαρό θέμα που προέκυψε και προς αποκατάσταση της αλήθειας, την Δευτέρα, μετά την πραγματοποίηση των δύο εκδηλώσεων.
Να σημειώσουμε μόνο ότι η ημερομηνία της 8ης εθελοντικής αιμοδοσίας είχε οριστεί από το Νοσοκομείο Βέροιας, από τον Σεπτέμβριο, αμέσως μετά την πραγματοποίηση της 7ης αιμοδοσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: