Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Νέο blog alexandreiagidas@gmail.com

Πήραμε χθες ένα email, που μας γνωστοποιούσε την δημιουργία ενός νέου blog στην Αλεξάνδρεια και το δημοσιεύουμε αυτούσιο

''Σήμερα ξεκινάει μία νέα προσπάθεια. Μία προσπάθεια που συζητούσαμε μεταξύ μας εδώ και αρκετό καιρό και σε μία ανύποπτη στιγμή αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε.
Το blog Αλεξάνδρεια – Γιδάς αποτελείται από μία παρέα φίλων και θα αναφέρεται σε θέματα που απασχολούν κυρίως τον Δήμο Αλεξάνδρειας.
Ελπίζουμε να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις καθημερινές μας αναρτήσεις.
Για οτιδήποτε σας απασχολεί όσον αφορά την πόλη μας και κατ’ επέκταση τον Δήμο μας είμαστε στη διάθεσή σας για σχόλια, παρεμβάσεις ακόμα και άρθρα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: alexandreiagidas@gmail.com και στο facebook: Αλεξάνδρεια Γιδάς.
Καλή μας αρχή!
  Κι όπως έλεγε και ο Αλεξανδρινός ποιητής Κ. Καβάφης "....να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις"
alexandreia-gidas.blogspot.com


Από εμάς, συγχαρητήρια στους φίλους μας από την Αλεξάνδρεια και ''....να είναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις"

Δεν υπάρχουν σχόλια: