Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά

Μια πολύ όμορφη παιδική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση όπου κυριάρχησαν το κέφι, το τραγούδι, ο χορός, τα δωράκια και κυρίως το χαμόγελο των παιδιών, οργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2011, ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων, στην ειδικά διαμορφωμένη είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος. Μια γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, αφιερωμένη στα παιδιά, στα οποία έχουμε υποχρέωση και ιερό καθήκον να προσφέρουμε χαρά και χαμόγελο.
Η γιορτή ξεκίνησε στις 5.00 το απόγευμα, όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα παιδιά. Άλλα με τους γονείς τους και άλλα μόνα τους. Λίγη ώρα αργότερα ο χώρος είχε κατακλυστεί από 100 περίπου παιδιά, τα οποία ''ξεχύθηκαν'' παίζοντας, τραγουδώντας και χορεύοντας στους Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.


Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση έδωσε η εμφάνιση του Αη Βασίλη (ήταν τρεις), στη θέα του οποίου τα παιδιά, αφού αρχικά ξέσπασαν σε ζητωκραυγές, στη συνέχεια καρτερικά και πολύ πειθαρχημένα περίμεναν στη σειρά να πάρουν το μικρό δωράκι τους και να φωτογραφηθούν μαζί του. Το πάρτι συνεχίστηκε με πολύ ενθουσιασμό και κράτησε μέχρι στις 7.30 όταν αποχώρησαν και τα τελευταία παιδιά με τους γονείς τους, οι οποίοι βλέποντας τη χαρά των παιδιών τους, δεν μπόρεσαν να αντισταθούν και χόρεψαν για λίγο μαζί τους.      

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής ένας πλούσιος ''μπουφές'' που τα είχε όλα (καφέ - αναψυκτικά - γλυκά - πίτσες και διάφορα άλλα εδέσματα), ήταν στη διάθεση παιδιών και συνοδών.
Αξίζει να τονίσουμε ότι τον ''μπουφέ'' ετοίμασαν τριάντα γυναίκες του χωριού, οι οποίες ανταποκρίθηκαν με προθυμία και χαρά στο κάλεσμα και τις οποίες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά.

Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, για την άρτια οργάνωση της οποίας δούλεψαν οι κυρίες του Συλλόγου Αιμοδοσίας και στις οποίες αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. 
 
 


 




   


Δεν υπάρχουν σχόλια: