Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Με νίκη ολοκληρώθηκε μια υπέροχη εβδομάδα για την ομάδα μας

''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   1
Α.Ε. ΚΑΨΟΧΩΡΑΣ   0
Μια πολύ όμορφη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο πριν λίγη ώρα για την ομάδα μας. Μια εβδομάδα που περιελάμβανε την φανταστική 4ήμερη εκδρομή στη Βουδαπέστη και μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου. 
Παρά το γεγονός ότι απουσίαζαν λόγω τραυματισμού, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Δημήτρης Σούρλας και ο Ηρακλής Ελευθεριάδης, αλλά και έγινε αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 23' ο Γιώργος Ντάμτσιος, οι παίκτες μας απέδωσαν κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαν όλοι τους εξαιρετική απόδοση και δίκαια πανηγύρισαν στο τέλος τη μεγάλη τους νίκη επί της Α.Ε. Καψόχωρας, η οποία έδειξε και σήμερα ότι μόνο τυχαία δεν είναι η εκπληκτική φετινή της χρονιά και στην οποία προπονητής είναι ο συγχωριανός μας Χρήστος Τερζίδης.    
Δεν γράφουμε περισσότερα για τον αγώνα, απλά θα τονίσουμε για μια ακόμη φορά ότι οι 8 από τους 14 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποιήθηκαν σήμερα είναι 16-20 ετών, αλλά και οι υπόλοιποι του πάγκου που δεν αγωνίστηκαν είναι κάτω των 20 ετών. Με ό,τι αυτό σημαίνει
Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά σε όσα από το καλοκαίρι προγραμμάτισε, προχωρά χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και κάνει ήδη σχέδια για την επόμενη χρονιά.
Σκόρερ: Σάββας Αθανασιάδης στο 20΄
Δύο δοκάρια είχαν τα Τρίκαλα με τους Γιώργο Νικολόπουλο και Βασίλη Παπαδόπουλο
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα: 
Ν. Μουσκεφτάρας,  Κ. Καρβούνης, Γ. Νικολόπουλος, Χρ. Μηνούδης, Elvis Sllami, Μπ. Σαλτουρίδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Γ. Ντάμτσιος (25' N. Γιάντζος - 87' Στ. Σούρλας), Σ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος, Ylli Ndoj (60' Β. Ακρίβος)







 Και όπως πάντα ανεξαρτήτου αποτελέσματος σε καφέ του χωριού 

Δεν υπάρχουν σχόλια: