Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το blog μας και οι Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου

Στην τελική ευθεία για τις κρίσιμες Αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκεται η χώρα μας, καθώς σε δύο μήνες θα κληθούμε να καθορίσουμε με την ψήφο μας τις τοπικές εξελίξεις, σ' αυτή τη δραματική οικονομικοκοινωνική πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται η κοινωνία μας.
Ως τοπικό blog αναφερόμαστε αποκλειστικά σε θέματα που αφορούν την μικρή μας κοινωνία. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τις ομορφιές και τις δραστηριότητες του τόπου μας.
Επειδή όμως και οι Δημοτικές εκλογές είναι ένα θέμα που αφορά τους συμπολίτες μας και θα θέλαμε να βοηθήσουμε στην ενημέρωσή τους, θα κάνουμε μια μικρή παρέκκλιση και θα δημοσιεύσουμε τα βιογραφικά όσων υποψηφίων το επιθυμούν, ώστε και οι υποψήφιοι να παρουσιάσουν την προσωπικότητά τους και οι πολίτες να δουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και να τους γνωρίσουν καλύτερα.
---------------------------------------------------------------------------------

Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη Κυριακή 9 Μαρτίου έγινε παρουσίαση του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία για Ανάπτυξη & Πρόοδο» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Φώτη Δημητριάδη, ενώ την Κυριακή 16 Μαρτίου θα γίνει παρουσίαση του συνδυασμού «Ώρα Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Γκυρίνη.

Επίσης έχουν ανακοινωθεί οι συνδυασμοί:
ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
με υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Αλευρά
και
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπυρίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: