Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ιστορία γράφουν πάντα οι παρέες και...άλλη μια όμορφη σελίδα στην 50χρονη Ιστορία της ομάδας μας

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με τις αποσκευές γεμάτες όμορφες αναμνήσεις, επέστρεψε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η αποστολή του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων από το 4ημερο ταξίδι στη Βουδαπέστη της Ουγγαρίας. Μια εκδρομή-πρόσκληση του φίλου μας και συγχωριανού μας Χρήστου Κασνακίδη που ζει εκεί και δεν άφησε ούτε λεπτό την αποστολή, φροντίζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.
Η αποστολή αναχώρησε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 22 Μαρτίου από Τρίκαλα και μετά από 17 ώρες ταξίδι έφτασε στη Βουδαπέστη το απόγευμα της Κυριακής. 
Επισκέψεις στις ομορφιές της πόλης, ποδοσφαιρικός αγώνα με τους Βετεράνους της Ferencváros, βόλτες στον Δούναβη, ξενάγηση σε σημαντικούς και πανάρχαιους χώρους με τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και φυσικά γνωριμία με τη νυχτερινή ζωή της Βουδαπέστης και το πρωί της Τετάρτης το ταξίδι της επιστροφής.
Μια υπέροχη αθλητική παρέα...Μια αποστολή που την αποτελούσαν 22 ποδοσφαιριστές, 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και 9 φίλοι της ομάδας (πριν λίγα χρόνια ποδοσφαιριστές μας οι περισσότεροι)...Μεγάλος απών από αυτό το ταξίδι - για λόγους πέρα από τη θέλησή του - ο προπονητής μας Γιώργος Ντάμτσιος, καθώς και κάποιοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες (για διάφορους λόγους).
Τι και αν προηγήθηκε ένα πολύωρο (17 ώρες) ταξίδι επιστροφής. Με το που έφτασε το λεωφορείο μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα, ο χώρος πλημμύρισε από χαρούμενα πρόσωπα, χαμόγελα και ενθουσιασμό. Ικανοποιημένοι όλοι από τη μοναδική εμπειρία που έζησαν, πλημμυρισμένοι από υπέροχα συναισθήματα και με διάχυτη την πεποίθηση ότι αυτή η εκδρομή ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την συνοχή της - έτσι κι αλλιώς - ''δεμένης'' ομάδας μας.

Ως μέλος αυτής της όμορφης αθλητικής οικογένειας (που δεν μπόρεσα να ακολουθήσω την αποστολή σ' αυτό το ταξίδι) και επειδή η συγκίνηση με δυσκολεύει να γράψω αυτή τη στιγμή περισσότερα, παραθέτω μερικές φωτογραφίες από την αναχώρηση (από Τρίκαλα), από την παραμονή στη Βουδαπέστη και από την επιστροφή στα Τρίκαλα. 
Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook 
(στην ομάδα Α.Ο. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ)
Μεσάνυχτα Σαββάτου: Αναχώρηση από Τρίκαλα για Βουδαπέστη


Ο Χρήστος Κασνακίδης υποδέχεται την αποστολή στη Βουδαπέστη 
Παράγοντες της ομάδας στο ξενοδοχείο 





Από τον αγώνα με τους βετεράνους της Φερεντζβάρος

Από τον αγώνα με τους βετεράνους της Φερεντζβάρος
Άφιξη της ομάδας στο γήπεδο

Στο γήπεδο

Βετεράνοι της Φερεντζβάρος (μεταξύ αυτών ο Χρ. Κασνακίδης) με τους Μουσκεφτάρα και Κιρκιλιανίδη











-------------------------------------------------------------------
Από την επιστροφή στα Τρίκαλα






Με αυτή την αναμνηστική φωτογραφία, το όμορφο ταξίδι έλαβε τέλος








Δεν υπάρχουν σχόλια: