Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων

Με αισθητά μικρότερη από άλλες χρονιές προσέλευση κόσμου, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 ο ετήσιος χορός του Λαογραφικού και Πολιτιστικού Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων, στην Ταβέρνα ''Λένος'' στα Τρίκαλα.

Η δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε όλοι μας, δεν επέτρεπε από τις προηγούμενες μέρες μεγάλη αισιοδοξία για την επιτυχία της εκδήλωσης, παρ' όλα αυτά όμως 130 φίλοι του Συλλόγου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι είναι κοντά στον Σύλλογο και ενισχύουν τις προσπάθειές του.

Μετά τις καθιερωμένες ομιλίες, η εξαιρετική ορχήστρα του Μπάμπη Λαζαρίδη δεν άργησε να σκορπίσει άφθονο κέφι με τραγούδια και χορούς της Ανατολικής Ρωμυλίας, αλλά και άλλους παραδοσιακούς και λαϊκούς ρυθμούς.
Στο τέλος κοινή ήταν η διαπίστωση ότι αυτοί οι λίγοι που τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο γλέντησαν με την ψυχή τους σαν μια παρέα δραπετεύοντας για λίγες ώρες από την γκρίζα καθημερινότητα και απόλαυσαν μια υπέροχη βραδιά. Μια βραδιά που άφησε όμως πικρή γεύση στους διοργανωτές, επειδή ο ''χορός'' πέρα από την σύσφιξη των σχέσεων των μελών, έχει και σαν στόχο την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Κάτι που όπως ήταν φυσικό δεν έγινε, λόγω της όχι ικανοποιητικής προσέλευσης του κόσμου.

 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια: