Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μαρία Παπαιωαννίδου: Σχέδια - προτάσεις για το χωριό μας

Στην απόφασή μου να κατέβω ως υποψήφια τοπική σύμβουλος συνέβαλε η ανάγκη επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε όλοι καθημερινά. Τι ζητάμε όλοι από τους Κοινοτικούς και Δημοτικούς φορείς, τα αυτονόητα: Ένα χωριό καθαρό, με ασφαλείς δρόμους, χωρίς λακκούβες. Ένα σωστά επανδρωμένο ιατρείο. Συντήρηση και αξιοποίηση των δημόσιων κτιρίων. Δράσεις που θα συμβάλουν στην πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του τόπου μας και άτομα που θα προσπαθούν να λύνουν τα προβλήματα των συμπολιτών μας. 
Έχοντας όλα αυτά ως πυλώνα σκέψης θα ήθελα να σας αναφέρω κάποια από τα σχέδια – προτάσεις για το χωριό μας. 
· Την αγορά ενός μικρού τρακτέρ, που θα ανήκει στο χωριό μας για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της κοπής των χόρτων από πλατείες, σχολεία, γήπεδο και όλους τους δημόσιους χώρους . 
· Την περίφραξη και συντήρηση των χώρων παιδικής χαράς ούτως ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγιεινή των παιδιών μας. 
· Την συντήρηση και αξιοποίηση όλων των χώρων του «κοινοτικού καταστήματος» των Τρικάλων, καθώς και τη δημιουργία σκέπαστρου στον αίθριο χώρο της κοινότητας, για να σταματήσει η διάβρωση του κτιρίου. 
· Την αγορά φορητού Απινιδωτή, για την Καρδιοαναπνευστική Aναζωογόνηση με Αυτόματο Απινιδωτή, δεδομένου του γεγονότος ότι στο χωριό μας ήδη υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν τη χρήση του, αλλά πέραν τούτου μπορούν κάλλιστα να γίνουν σεμινάρια για την εκπαίδευση και όσων άλλων επιθυμούν να μάθουν. 
· Την συνεργασία με τους συλλόγους, ομάδες πολιτών, εθελοντές για δράσεις που αφορούν το χωριό μας ή και τα γειτονικά Κοινοτικά Διαμερίσματα (δενδροφυτεύσεις, καθαρισμούς περιοχών). 
· Την καθιέρωση μιας αθλητικής εκδήλωσης – π.χ. ποδηλατοδρομία ή μέρα πεζοπορίας – σε ετήσια βάση, σε συνεργασία και μετά από διαβούλευση, με τους συλλόγους του χωριού μας. 
· Την συντήρηση της αίθουσας με τα βάρη και του αθλητικού εξοπλισμού. 

Για να γίνουν όλα αυτά πρέπει και οφείλουμε να δουλέψουμε και να συνεργαστούμε όλοι μαζί. Η οικονομική συγκυρία είναι πράγματι δύσκολη, τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν είναι ανέφικτο και πολυδάπανο. Έχω την τόλμη και τη διάθεση να αγωνιστώ, να διεκδικήσω και να τα πετύχω. Από εσάς ζητώ να με εμπιστευτείτε, να με στηρίξετε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Παπαϊωαννίδου Μαρία
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» 
ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΥΡΙΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: