Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

EKΛΟΓΕΣ 2012: Χρυσάνθη (Θούλη) Σιδηροπούλου Υποψήφια Βουλευτής Π.Α.Σ.Ο.Κ. Ν. Ημαθίας


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Διατέλεσε: μέλος της Π.Α.Μ.Κ. Ν.Ημαθίας, μέλος της Π.Α.Σ.Π. Νομικής Θεσσαλονίκης και εκλεγμένο μέλος Γραφείου Πόλης ΠΑΣΟΚ Βέροιας - υπ. Νεολαίας. Υπήρξε η πρώτη εκλεγμένη Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Ημαθίας, μέλος του πρώτου Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και  μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ- υπ. Γραφείου Αγροτικής και Εργαζόμενης Νεολαίας ΠΑΣΟΚ-. Επίσης διατέλεσε εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - αναπληρώτρια Γραμματέας του Τομέα Γυναικών και μέλος του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού- και επί σειρά ετών μέλος του Τομέα Οργανωτικής Πολιτικής της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ καθώς και μέλος της γραμματείας του Τομέα Επικοινωνίας – Ενημέρωσης – Τεκμηρίωσης και Επιμόρφωσης ΠΑΣΟΚ.
Στο τελευταίο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ εκλέχτηκε μέλος του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Πρόεδρος Ομίλου για την UNESCO στο Ν. Ημαθίας με την επωνυμία «Δίκτυο Πολιτισμού και Ανάπτυξης της Οικολογικής Δημοκρατίας» με έδρα τη Βέροια Ημαθίας και σκοπό τη συνεισφορά στην παγκόσμια ειρήνη, ασφάλεια και σταθερότητα, την προώθηση της συνεργασίας των Εθνών μέσω της εκπαίδευσης, της παιδείας, των επιστημών, του πολιτισμού και της επικοινωνίας και την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Ιδρυτικό μέλος αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρείας με σκοπό την ανάπτυξη της τέχνης της Μουσικής, ιδιαίτερα της παραδοσιακής μουσικής, των χορών και των ασμάτων του ελληνικού λαού καθώς και της σύγχρονης ερασιτεχνικής μουσικής δημιουργίας.
Ιδρυτικό μέλος σωματείων για τον προσφυγικό Ελληνισμό, Πόντιοι-Μικρασιάτες-Θράκες,  με σκοπό τη συνένωση του προσφυγικού στοιχείου από την Ανατολή και την ανάδειξη της παιδείας, των παραδόσεων και του πολιτισμού τους.
Μέλος του Συλλόγου Υπαλλήλων Τράπεζας Αττικής.
Μέλος της Ευξείνου Λέσχης Νάουσας, μέλος Συλλόγου Ποντίων Αλεξάνδρειας και Περιχώρων καθώς και της Ευξείνου Λέσχης Αθηνών.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΣΠΟΥΔΕΣ
Είναι κόρη του Μιλτιάδη Σιδηρόπουλου Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού από τη Φλώρινα και της Ειρήνης Πολυχρονίου-Σιδηροπούλου Συνταξιούχου Εκπαιδευτικού από την Καστοριά, τρίτης γενιάς προσφύγων από τον Πόντο και έχει μία αδερφή την Σοφία, καθηγήτρια Μουσικής. Είναι άγαμη και διαμένει μόνιμα με την οικογένειά της στη Βέροια από το έτος 1970.
Σπούδασε στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Υπηρέτησε ως σύμβουλος στα γραφεία του Υφυπουργού Αθλητισμού και του Υπουργού Πολιτισμού και διατέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: