Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Από την 4/μερη εκδρομή του Γυμνασίου Τρικάλων (Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012 - Κυριακή 1 Απριλίου 2012)





Πραγματοποιήθηκε για τη σχολική χρονιά 2011-2012 η πολυήμερη εκδρομή της Γ' τάξης του Γυμνασίου Τρικάλων, της οποίας ο απόηχος άφησε συνοδούς και μαθητές με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Θεοχάρης Καφτεράνης και οι καθηγήτριες Μαίρη Τσαρτσάν και Κλεοπάτρα Καταφυγιώτου, επιστρέφοντας, εκφράστηκαν με ενθουσιασμό για την ομάδα των μαθητών που συνόδευσαν. Ενθουσιασμός για τη μαθητική συμπεριφορά, συνέπεια, υπακοή, σύνεση στις αντιδράσεις τους και προπαντός αξιοπρέπεια στην παρουσία τους ως έφηβοι.



Ευχαρίστησαν τους μαθητές για τα ανωτέρω και οι μαθητές με τη σειρά τους, εξέφρασαν τις εντυπώσεις τους από τις δραστηριότητες στα πλαίσια της εκδρομής, τις επισκέψεις τους στα πιο αξιόλογα μέρη των Ιωαννίνων και την ενημέρωσή τους σε ιστορικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά θέματα της περιοχής.

Οι μαθητές της Γ' τάξης μεταξύ των άλλων τόνισαν ότι η εκδρομή τους έδωσε την ευκαιρία να ''δεθούν'' μεταξύ τους και να αποκτήσουν τόσο την πρέπουσα οικειότητα και το ομαδικό πνεύμα, όσο και τον σεβασμό στις μεταξύ τους σχέσεις.

Η διασκέδαση της ομάδας βέβαια ήταν μέρος της 4/μερης εκδρομής, όπου μαθητές και συνοδοί καθηγητές πέρασαν ευχάριστες στιγμές.

Με την επιστροφή τους, πέρα από τις υπέροχες αναμνήσεις, έφεραν μαζί τους και τις παρακάτω φωτογραφίες, με την ευχή να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο μια τόσο αξιόλογη και εποικοδομητική εκδρομή του Γυμνασίου Τρικάλων.
                             





Δεν υπάρχουν σχόλια: