Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα παλαιμάχων Αλεξάνδρειας για το ''ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ''

Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα έδωσαν χθες οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της πόλης μας στο Ροδοχώρι Νάουσας και ήρθαν ισόπαλοι με 1-1. Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα δόθηκαν στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Το παιχνίδι διεξήχθη σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, παρ' όλα αυτά δεν έλειψαν οι ωραίες ενέργειες και από τις δύο πλευρές.

Το γκολ για τους Παλαίμαχους πέτυχε ο Διτσόλας με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ από πλάγια θέση. Δοκάρι είχαν οι Παλαίμαχοι με τον Πουαρίδη. Τον αγώνα παρακολούθησε αντιπροσωπεία του Χαμόγελου του Παιδιού από τη Θεσσαλονίκη απ' όπου ήρθαν με το λεωφορείο τους και με 20 παιδάκια. 

Μετά τον αγώνα παραχωρήθηκε μίνι δεξίωση όπου δόθηκε η ευκαιρία στους Παλαίμαχους να μιλήσουν και να παίξουν με τα παιδάκια του Χαμόγελου του Παιδιού, καθώς και να συνομιλήσουν με τους συνοδούς.
Τα έσοδα φέτος παρά την κρίση ήταν περισσότερα από πέρυσι, άλλωστε και οι Παλαίμαχοι συνεισέφεραν περισσότερα από πέρυσι. Με το τέλος της δεξίωσης οι Παλαίμαχοι Αλεξάνδρειας αφού ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους του ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ και τις κυρίες του Πολιτιστικού Συλλόγου για τα ωραιότατα εδέσματά τους, ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου ίδια περίοδο. 

Την τιμητική του είχε ο Ηλίας Ιασονίδης αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα των Παλαιμάχων κόντρα στην ομάδα του χωριού του.
Υπήρξαν και πολιτικές παρουσίες: Ο Κύριος Τσαβδαρίδης, υποψήφιος της ΝΔ και η Κυρία Μπαλτατζίδου υποψήφια του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: