Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Αλλαγή ημερομηνίας της ποδηλατοδρομίας

Για την ομαλότερη και ασφαλέστερη διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, σε συνεννόηση με την Αστυνομία, αποφασίστηκε η αλλαγή ημερομηνίας και αντί της Κυριακής 22 Απριλίου 2012, θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 29 Απριλίου 2012.


Η ακριβής διαδρομή είναι: 
Τρίκαλα - Κορυφή - Νεοχωρόπουλο - Αλεξάνδρεια - οδός Βετσοπούλου - Παλιά Εθνική οδός προς Θεσσαλονίκη - Στροφή 44 - Πλατύ - Τρίκαλα.

Στην Αλεξάνδρεια θα γίνει εικοσάλεπτη στάση για ξεκούραση μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα, όπου τους ποδηλάτες θα υποδεχθεί με ''μπουφέ'' η Δημοτική Αρχή και
οι ποδηλάτες του Συλλόγου ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΦΥΣΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ποδηλατοδρομία και όλοι μαζί θα συνεχίσουν την ποδηλατική βόλτα. 
 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, που σκοπό έχει την προώθηση και την διάδοση της ομαδικότητας και του εθελοντισμού, έννοιες που συντελούν στην ευρύτερη κοινωνική ενεργοποίηση - ευαισθητοποίηση.

Στην ποδηλατοδρομία μπορούν να πάρουν μέρος πολίτες (άντρες και γυναίκες) των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής, από 10 ετών και πάνω.

Για τους ανήλικους είναι απαραίτητη η γραπτή συγκατάθεση (υπεύθυνη δήλωση) των γονέων

Σημείο συγκέντρωσης, εκκίνησης και τερματισμού: Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων

Πριν την έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα μοιραστούν μπλουζάκια και καπελάκια στους ποδηλάτες.

Τους ποδηλάτες θα συνοδεύει σε όλη τη διαδρομή η Τροχαία, Γιατρός και εθελόντριες οι οποίες θα τους προσφέρουν νερά και αναψυκτικά.

Με τον τερματισμό θα κληρωθεί για τους συμμετέχοντες ένα ποδήλατο, 
ένα mountainboard και ένα radiocd.

Οργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων Ημαθίας

Για την καλύτερη και αρτιότερη οργάνωση της 2ης ποδηλατοδρομίας, καλούνται όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, να το δηλώσουν μέχρι την Πέμπτη 26 Απριλίου, στα γραφεία του Συλλόγου (καθημερινά 09.00 - 12.00) και στο Κοινοτικό Κατάστημα Τρικάλων τηλ: 23330 81204
Πληροφορίες: τηλέφωνο 6974313934

Δεν υπάρχουν σχόλια: