Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και 6η θέση για τα Τρίκαλα


Αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' έκλεισε τη χρονιά με νίκη επί του υποβιβασθέντος Α.Ο. Κοπανού και πήρε την 6η θέση στη βαθμολογία.

Ο αγώνας, που έγινε παρουσία 10 φιλάθλων και σε ένα αγωνιστικό χώρο που μόνο για ποδόσφαιρο δεν ήταν, δεν αντέχει σε κριτική. Δεδομένης μάλιστα της έλλειψης ενδιαφέροντος και από τις δύο ομάδες, ήταν ένας αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα και το μόνο που σκεφτόντουσαν οι ποδοσφαιριστές ήταν το σφύριγμα της λήξης. Φυσικά δίκαιη η νίκη των Τρικάλων.   
Τα γκολ:  
Σιδηρόπουλος (30'   0 - 1)
Παπαδόπουλος (40'  1 - 1)  (80'  2 - 1) 
Διαιτητής: Χαντζαρίδης 
Βοηθοί: Κωστούλης - Μπακάλης
Τρίκαλα: Γ. Γεωργιάδης - Γ. Τερζίδης - B. Κασνακίδης - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Π. Καζαντζίδης -  Γ. Παντριάς - Χ. Σαλτουρίδης (46' Γ. Κούτσιας) - Σ. Aθανασιάδης - Κ. Κίτσας - Β. Παπαδόπουλος
Κοπανός: Κοκορόζης - Κοσμίδης - Σιδηρόπουλος - Δάιος Ν. (49' Βαρβέρης) - Δάιος Αθ. - Μποζίνης (55' Δεδίνης) - Χαβιαρόπουλος - Στουγιαννίδης - Κωστογλούδης (69' Γρυπούδης) - Δημάδης - Πιπερίδης


Έτσι τελείωσε και το φετινό πρωτάθλημα, αφήνοντας για άλλη μια χρονιά την ίδια γλυκόπικρη γεύση σε όσους αποτελούν αυτή την ομάδα. Από τη μια, η ομάδα δεν κινδύνευσε ούτε μια στιγμή με υποβιβασμό και κατέκτησε την 6η θέση, που φυσικά δεν είναι άσχημη και μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Από την άλλη όμως, για όσους γνωρίζουν τις μεγάλες δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και τη δίψα τους για ποδόσφαιρο και διακρίσεις, η 6η θέση με 36 βαθμούς διαφορά από τον πρωταθλητή, δεν είναι και ότι καλύτερο.


Αναμένοντας τη Γενική Συνέλευση, που θα σηματοδοτήσει τη συνέχεια του Συλλόγου, θα κάνουμε τις επόμενες μέρες αναλυτικό αφιέρωμα στους πρωταγωνιστές (Διοικητικό Συμβούλιο, προπονητές, ποδοσφαιριστές), αλλά και στην παρουσία και το ρόλο των φιλάθλων. Θα θυμηθούμε τις ευχάριστες και τις δυσάρεστες στιγμές. Θα αναφερθούμε στις θετικές προσπάθειες των πρωταγωνιστών, στα λάθη και τις παραλήψεις και σε όλα τα γεγονότα που επηρέασαν θετικά ή αρνητικά την πορεία της ομάδας και ''σημάδεψαν'' τη φετινή περίοδο.

Συγχαρητήρια για τη φετινή προσπάθεια
και 
τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, 
ακόμη πιο ψηλά... 
---------------------------------------------------------------------------------
Α1 ΕΠΣΗ – 30 αγωνιστική (τελευταία)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μέση – Επισκοπή: 4-3
Σταυρός – Ολυμπιακός: 3-3
Χαρίεσσα - Αγ. Γεώργιος: 4-0
Μελίκη – Μακροχώρι: 1-0
Τρίκαλα – Κοπανός: 2-1
Νεόκαστρο – Πλάτανος: 10-1
Καβάσιλα - Αγ. Βαρβάρα: 2-6
Αχιλλέας – Διαβατός: 1-0
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Μακροχώρι 83
2. Μελίκη 82
3. Χαρίεσσα 55
4. Νεόκαστρο 49
5. Μέση 49
6. Τρίκαλα 47
7. Επισκοπή 45
8. Αγ. Βαρβάρα 45
9. Αχιλλέας Ν. 44
10. Διαβατός 43
11. Αγ. Γεώργιος 35
12. Σταυρός 33
13. Καβάσιλα 29
14. Ολυμπιακός Ν. 25
15. Κοπανός 9
16. Πλάτανος 8


Από εμάς, 
σε όλους τους φίλους του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: