Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή Νταλάρα για τις δύο συναυλίες στη Νάουσα με τη δέσμευση: «Με την πρώτη ευκαιρία θα ξανασυναντηθούμε…»!


Επιστολή έστειλε ο Γιώργος Νταλάρας για τις συναυλίες της Νάουσας, τονίζοντας ότι είναι ενθουσιασμένος από την υποδοχή του κόσμου και την φιλοξενία που είχε. Ο τραγουδιστής αναφέρει:...

«Την Τετάρτη και την Πέμπτη (5 και 6 Σεπτεμβρίου) βρεθήκαμε στην ιστορική πόλη της Νάουσας για να τιμήσουμε τον Απόστολο Καλδάρα αλλά και τα 90 χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή. Αυτές οι δυο βραδιές ήταν για τους συνεργάτες μου μουσικούς, την Ελένη και για μένα μια ξεχωριστή εμπειρία. Στη σκηνή του ξεχωριστού θεάτρου με τα τραγούδια του Καλδάρα έζησα στιγμές γεμάτες συγκίνηση.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους οργάνωσαν αυτές τις συναυλίες, τον Δήμαρχο της πόλης, αλλά και τον «συγγενή» μου Κώστα Καλδάρα για την ξεχωριστή φιλοξενία και την αγάπη τους. Είναι άνθρωποι με γνώση και αγάπη για τον τόπο και με ιδέες καταπληκτικές για τον πολιτισμό και την τέχνη. Θα είμαστε κοντά τους, όποτε χρειαστεί, γιατί πραγματικά το αξίζουν.
Ευχαριστούμε επίσης τους χιλιάδες κόσμου από τη Νάουσα, αλλά και αυτούς που ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη για να βρεθούν κοντά μας και λυπούμαστε που η αναπάντεχη βροχή μας χάλασε τη δεύτερη βραδιά. Με την πρώτη ευκαιρία θα ξανασυναντηθούμε.
Γιώργος Νταλάρας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: