Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

A.O. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   0
Α.Ε. ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ   3
Αναπάντεχη ήττα γνώρισαν τα Τρίκαλα μέσα στο γήπεδό τους από την Χαρίεσσα, σε ένα παιχνίδι που η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε στο δεύτερο ημίχρονο. Ήταν ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ, ενώ δεν κινδύνεψαν καθόλου, με αποτέλεσμα οι ομάδες να πάνε στα αποδυτήρια με 0 - 0. 
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ όλοι πίστευαν ότι τα Τρίκαλα θα συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και θα πάρουν τη νίκη, η ομάδα παρουσιάστηκε εντελώς αγνώριστη, με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα με σκορ 0 - 3. Και γνωρίζοντας τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, είναι να απορεί κανείς με το τι έφταιξε και η ομάδα παρουσιάστηκε στο διάστημα αυτό χωρίς ειρμό, χωρίς οργάνωση και χωρίς φρεσκάδα. Σκέτο συνονθύλευμα. 

Σκόρερς: 
(58' Tριανταφυλλίδης) (75' και 90' Β. Καρασαρίδης) 

Διαιτητής: Καραγκιζόπουλος (πολύ καλός)
Βοηθοί: Μοσχόπουλος, Μαυρόπουλος

Τρίκαλα:
Λ. Χατζημιχαήλ, Γ. Τερζίδης, Ι. Παπαμιχαήλ, Λ. Μαγγανάρης, Π. Κίτσας, Χρ. Μηνούδης, Αρ. Κούκλας (67' Β. Κασνακίδης), Χ. Σαλτουρίδης (54' Γ. Παντριάς), Hλ. Αθανασιάδης, Β. Παπαδόπουλος, Α. Καραντουλαμάς (60' Σ. Αθανασιάδης)

Χαρίεσσα: 
Αντιφάκος, Τσίπης, Ιωαννίδης (50' Συμεωνίδης), Θεοδωρόπουλος, Δραγουμάνος, Μανδηλίδης, Φωτιάδης, Τόσκα (90' Δάγκας), Καρασαρίδης Δ., Καρασαρίδης Β., Τριανταφυλλίδης (63' Διτσόλας)

Τα άλλα αποτελέσματα
Στενήμαχος - ΠΑΟΚ Αλ. 0-4
Μελίκη – Κλειδί 3-1
Μέση – Διαβατός 0-0
ΑΕΠ - Αχιλλέας Ν. 1-0
Άγιος Γεώργιος – Βαρβάρες 2-0
Επισκοπή - Καψόχωρα 0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: