Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Εντυπωσιακό παιχνίδι στα Τρίκαλα

A.O. ''MEΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
''ΑΧΙΛΛΕΑΣ'' ΝΑΟΥΣΑΣ   3
Tο πιο εντυπωσιακό ίσως παιχνίδι του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, τόσο από πλευράς εξέλιξης αλλά και φάσεων, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο των Τρικάλων, ανάμεσα στον τοπικό ''Μέγα Αλέξανδρο'' και τον Αχιλλέα Νάουσας.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν νωρίς τους γηπεδούχους και να προηγηθούν με τον Βλαχοδήμο στο 11′. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ο Τουμαράς θα πετύχει το 2-0. Όμως οι γηπεδούχοι, με πολλά ψυχικά αποθέματα και αντεπίθεση διαρκείας κατάφεραν μέσα σε διάστημα λίγων λεπτών να φτάσουν στην ισοφάριση με δύο γκολ του Σαλτουρίδη (68′ και 81′) και να πετύχουν τη μεγάλη ανατροπή με γκολ του Παπαδόπουλου στο 85′, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Όμως στο 90' ο Αχιλλέας ισοφάρισε με γκολ του Παπατάνου διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.


Στο τέλος του αγώνα ανάμικτα ήταν τα συναισθήματα στις τάξεις ποδοσφαιριστών και παραγόντων των Τρικάλων. Από τη μια η ικανοποίηση για τη μεγάλη προσπάθεια και την ανατροπή του σκορ και από την άλλη η πικρία για τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε μια μεγάλη νίκη στο 90'.  

Σκόρερς 
(68′ - 81′ Σαλτουρίδης, 85′ Παπαδόπουλος / 11′ Βλαχοδήμος, 49′ Τουμαράς, 90′ Παπατάνος)

Συνθέσεις των Ομάδων
Τρίκαλα :
Λ. Χατζημιχαήλ, Γ. Παντριάς, Ι. Παπαμιχαήλ, Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Hλ. Αθανασιάδης, Αρ. Κούκλας (60' Κ. Τερζίδης), Χ. Σαλτουρίδης, Π. Κίτσας, Β. Παπαδόπουλος (88' Αγγέλης), Σ. Αθανασιάδης (53' B. Κασνακίδης)

Αχιλλέας Νάουσας : 
Κασαπίδης, Δημητρίου, Μπαξεβάνος, Μάραντης, Γιάτσος, Θεοδοσιάδης, Τουμαράς, Κακούδης (63′ Στέφος), Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Μπράτσης (78′ Γραμματικός).

Στον απόηχο του πολύ όμορφου αγώνα, που έγινε μέσα σε πολύ αθλητικά πλαίσια και σίγουρα ικανοποίησε την πλειοψηφία των φιλάθλων που τον παρακολούθησαν, δεν περνάει απαρατήρητη η κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων Τρικαλινών σε βάρος ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ίδιας τους της ομάδας. Ένα νοσηρό φαινόμενο που είχε αρκετά χρόνια να κάνει την εμφάνισή του και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει από που εκπορεύεται. 
Εύλογη η απορία μια κυρίας, φιλάθλου του Αχιλλέα Νάουσας στο τέλος του αγώνα: ''...μα είναι δυνατόν να βρίζετε τα δικά σας τα παιδιά;'' 

Δεν υπάρχουν σχόλια: