Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Μάγεψαν Νταλάρας-Τσαλιγοπούλου 1.200 τυχερούς στην πρώτη συναυλία τους στη Νάουσα.

Από το πολύ καλό blog ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ
Μάγεψαν το βράδυ της Τετάρτης 5ης Σεπτεμβρίου τους 1.200 και πλέον τυχερούς θεατές του θερινού δημοτικού θεάτρου της Νάουσας, ο Γιώργος Νταλάρας και η Ελένη Τσαλιγουπούλου, στην πρώτη τους συναυλία, με αφορμή τα 90χρονα της Μικρασιατικής Καταστροφής και τα 40χρονα από την κυκλοφορία της "Μικράς Ασίας" του Απόστολου Καλδάρα. Από νωρίς σχηματίστηκαν ουρές στην είσοδο του θεάτρου, το οποίο γέμισε ασφυκτικά ( με τους όρθιους βρέθηκαν στο χώρο πάνω από 1.400 άτομα!!).

"Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς" "Η Σμύρνη", "Η γιορτή των ζεϊμπέκηδων", "Οι καμπάνες της ΑγιαΣοφιάς" και τόσα άλλα αγαπημένα τραγούδια του Απόστολου Καλδάρα, ενθουσίασαν το κοινό που ταξίδεψε από διάφορα μέρη του κόσμου, για να παρακολουθήσει την συναυλία.
Στη συναυλία βρέθηκαν επίσης πάνω από 50 μέλη της σελίδας "φίλοι του Γιώργου Νταλάρα" στο facebook, οι 34 εκ των οποίων ήρθαν με λεωφορείο και θα παρακολουθήσουν και την αυριανή συναυλία, η οποία θα δοθεί στον ίδιο χώρο! Αγαπημένοι των Ναουσαίων η συμπατριώτισσα τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, απέδειξε ότι αντικατάστησε επάξια την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ ο Γιώργος Νταλάρας, μεστός όσο άλλωστε, δίκαια κατέχει τα σκήπτρα στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού στη χώρα μας.

Παρόντες και παρούσες φίλοι του από το Ισραήλ, την Ολλανδία, τη Γαλλία και τη Γερμανία!! Την εκδήλωση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΤ-3 παρουσίασε η Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. Συγκινητικές στιγμές στην ομιλία του Κώστα Καλδάρα για τη σχέση του πατέρα του με τον Γιώργο Νταλάρα, τον θείο, όπως τον αποκαλούσε ο μεγάλος μας τραγουδιστής.

Σύντομος και ουσιαστικός ο λόγος του Γιώργου Ορδουλίδη. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, του οποίου αξίζουν συγχαρητήρια για αυτή τη μεγάλη εκδήλωση. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του Β΄ΣΣ Ανγος κ. Τόπης, ο υποδιοικητής της αστυνομικής διεύθυνσης Ημαθίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπόλος, ο διοικητής της αστυνομικής υποδιεύθυνσης Νάουσας Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Νάουσας, Αστυνόμος Α΄κ. Κούγκας, δημοτικοί σύμβουλοι, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Μπαλτατζίδου, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Νάουσας κ. Τσουκαλάς και μέλη του δ.σ. 

Παρακολουθείστε τέσσερα τραγούδια από τη συναυλία (τα "Έπεα" σέβονται την αποκλειστικότητα της ΕΤ-3) ενώ αύριο θα σας δώσουμε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ και video με δηλώσεις των φίλων του Γιώργου Νταλάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: