Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

ΑΕ Καψόχωρας    0
Α.Ο. ''Μέγας Αλέξανδρος'' Τρικάλων    2
Και οι 14 ήταν υπέροχοι
πανηγυρίζοντας στο τέλος του αγώνα
Πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, αντάξια της αναγνωρισμένης αξίας των παικτών του, ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, πήρε σπουδαία νίκη μέσα στην Καψόχωρα από την τοπική ομάδα, η οποία είχε δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σημειώνοντας την πρώτη του νίκη.
Μετά την πρόκριση στο θεσμό του κυπέλλου την προηγούμενη Τετάρτη μέσα στην ΑΕ Ποντίων Βέροιας, η ομάδα δείχνει να βρίσκει το δρόμο της και είναι βέβαιο ότι με δουλειά και υπομονή, πίστη στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών και οικογενειακό κλίμα, η συνέχεια θα είναι σίγουρα ακόμη καλύτερη.
Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 5' κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, όταν μετά από εκπληκτική συνεργασία των Παπαμιχαήλ - Σ. Αθανασιάδη και σέντρα του τελευταίου, ο Κίτσας με προβολή έγραψε το 0 - 1. Η Καψόχωρα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν πολλοί κίνδυνοι για την εστία του Χατζημιχαήλ, ο οποίος αντέδρασε όπως έπρεπε στις 3-4 περιπτώσεις που χρειάστηκε. Στο 33' τα Τρίκαλα και αφού έως τότε είχαν δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες για γκολ, πέτυχαν το 0 - 2, όταν ο Παπαδόπουλος με σέντρα ακριβείας έδωσε την ευκαιρία στον Κίτσα να σημειώσει με κεφαλιά το δεύτερο προσωπικό του γκολ. 
στην αρχή του αγώνα
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καψόχωρα προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά οι παίκτες των Τρικάλων ήταν αποφασισμένοι να φύγουν νικητές και έτσι το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε αγκαλιασμένους να πανηγυρίζουν τη μεγάλη τους νίκη, μαζί με τους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα. 
Τρίκαλα
Λ. Χατζημιχαήλ, Γ. Παντριάς, Ι. Παπαμιχαήλ, Λ. Μαγγανάρης, Χρ. Μηνούδης, Hλ. Αθανασιάδης, Αρ. Κούκλας, Χ. Σαλτουρίδης (68' Α. Καραντουλαμάς), Π. Κίτσας (75' Κ. Τερζίδης), Β. Παπαδόπουλος (85' Π. Γιαννουχαηλίδης), Σ. Αθανασιάδης


ΑΕ Καψόχωρας
Μεντεσίδης, Χατζηιωαννίδης, Κωτούλας (58′ Χρυσόπουλος), Μουσκεφτάρας, Πολυζόπουλος, Όμπιντικ, Ντάκας (80′ Καρκαμάνης), Διτσόλας, Πουρλιοτόπουλος, Πιπιλιάρης, Παπαδιας (40′ λ.τ. Χατζόπουλος

Φυσικά μετά από μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, είναι άδικο να ξεχωρίσουμε κάποιους παίκτες, αλλά δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι στην αρχική ενδεκάδα των Τρικάλων αγωνίστηκαν τρεις 17χρονοι (Χατζημιχαήλ, Ηλ. Αθανασιάδης και Κούκλας), ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκε 15χρονος Κ. Τερζίδης, ενώ στον πάγκο ως αναπληρωματικός γκολκίπερ ο 16χρονος Μ. Γιάντσης. 

Συμπερασματικά ήταν μια δίκαιη νίκη για τα Τρίκαλα και το μόνο που χρειάζεται από δω και πέρα είναι, οι φίλαθλοι να σταθούν στο πλευρό αυτών των ποδοσφαιριστών, να τους στηρίξουν και να σταματήσει η κάθε είδους αμφισβήτηση (απ' όπου κι αν προέρχεται) που δηλητηριάζει την ομάδα και μόνο κακό κάνει.   
Παίκτες και φίλαθλοι μετά τη νίκη σε kafe των Τρικάλων




Τα άλλα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής

Ατρόμητος Διαβατού – ΑΕ Χαρίεσσας 4-1 
(38′ Ποζιάδης, 73′-90′, 75′ Σαρηγιαννίδης / 51′ Τόσκα

Αχιλλέας Νεοκάστρου – Φίλιππος Μέσης 2-0 
(31′ Παπαδόπουλος Π., 57′ Καφές)

Αχιλλέας Νάουσας – Κεραυνός Επισκοπής 6-1 
(9′ Παπατάνος, 44′ Βύζας, 69′ Γιάτσος, 82′-83′ Γραμματικός, 89′ Τουμαράς / 6′ Ραφαηλίδης)

Εθνικός Κλειδιού – Απόλλων Αγίου Γεωργίου 1-1 
(70′ Βουλτσίδης/ 36′ Βύζας)

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΑΕΠ Βέροιας 4-0
(40′, 79′ Κίτσας Γ., 57′ Κίτσας Θ., 66′ Λαδάς)

Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Στενήμαχου 3-3 
(27′ Μελιόπουλος, 64′ Πιτσάβας, 80′ Αράπος / 12′ Παπαλεξίου, 35′ Αγγελίδης, 36′ Γίδαρης)

Ρεπό : Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: