Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Στην Εθνική νέων ο Σωκράτης Διούδης

Στην elite round η Εθνική Νέων!

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στην elite round του EURO 2012, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σλοβακία στον τελευταίο της αγώνα για τον 10ο προκριματικό όμιλο της διοργάνωσης. Η ελληνική ομάδα είχε από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε για να πανηγυρίσει την πρωτιά της στον όμιλο και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Η ελληνική ομάδα άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό της Γιώργο Κατίδη (σκόραρε και στους τρεις αγώνες της Εθνικής στον όμιλο!) στο 49΄, ενώ οι Σλοβάκοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν με τον Σπίλαρ στο 76΄. Την απευθείας πρόκριση στην elite round πήρε και η διοργανώτρια Αρμενία, που επικράτησε 1-0 της Ανδόρας.
Ο Κροάτης διαιτητής της αναμέτρησης, Άντε Βουσεμίλοβιτς-Σιμούνοβιτς, παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σταφυλίδη, Φουρλάνο, Κόστρνα, Μαζάν.

ΕΛΛΑΔΑ: Διούδης, Σταφυλίδης (81΄ Μπούζας), Μπουγαΐδης, Μπάλας, Φουρλάνος, Κατίδης (55΄ Κουσίδης), Κολοβός, Κασαπάκης, Κουρμπέλης, Λυκογιάννης, Μπακασέτας (67΄ Καϊμακαμούδης)


ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Γκάμπρις, Όντρεκ (62΄ Ρούσνακ), Χλάντικ, Άμπρα, Κόστρνα, Ντζούρικ, Σκρανζ, Τούρτσακ (73΄ Σπίλαρ), Ορσούλα, Μαζάν, Βόιτους

Δεν υπάρχουν σχόλια: