Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

Σύλλογος ''Αθλητισμός - Φύση - Πολιτισμός - Αλεξάνδρεια''

Ο Σύλλογος ''Αθλητισμός - Φύση - Πολιτισμός - Αλεξάνδρεια'' καλεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 4.30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο, όλους τους δημότες, κάθε ηλικίας, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας, στα πλαίσια της οποίας θα διανύσουμε τη διαδρομή Νησέλι - Αλεξάνδρεια, είτε με ποδήλατο, είτε περπατώντας, είτε τρέχοντας, αναβιώνοντας έτσι την πορεία που ακολούθησε η Μεραρχία του Ελληνικού Στρατού τον Οκτώβριο του 1912.
Στον τερματισμό όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.
Υπό την αιγίδα του Δήμου Αλεξάνδρειας

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο
Μια παρέα 15 ανθρώπων με κοινά ενδιαφέροντα που αφορούν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ειδικότερα το τρέξιμο αποστάσεων με στόχο την ευχαρίστηση, την υγεία και την ευεξία, το ποδήλατο ως μέσο εκγύμνασης, ψυχαγωγίας, αλλά και μετακίνησης με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, αποφασίσαμε την ίδρυση ενός Συλλόγου.
Η δημιουργία του Συλλόγου έγινε με την ελπίδα ότι θα ευαισθητοποιήσουμε τους δημότες της Αλεξάνδρειας προς αυτές τις κατευθύνσεις και θα κινητοποιήσουμε τη Δημοτική Αρχή στην αξιοποίηση πόρων για τις υποδομές που απαιτούνται, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε τις δραστηριότητες που έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.
Ιδρύσαμε τον Σύλλογο ''Αθλητισμός - Φύση - Πολιτισμός - Αλεξάνδρεια'' με αριθμό πρωτοκόλλου έγκρισης Πρωτοδικείου 142 / ΕΜ / 2011 με όραμα και όρεξη για προσφορά στον τόπο μας.
Ήδη απαριθμούμε πάνω από 50 μέλη (ενήλικες) στο διάστημα των πρώτων μηνών και συνεχίζουμε.

Δράσεις που προηγήθηκαν
  • Ποδηλατικός γύρος Αλεξάνδρειας με συμμετοχή 350 μαθητών και 150 περίπου ενηλίκων στις 8 - 5 - 2011
  • Ποδηλατικές βόλτες σε όλη την περιοχή του Ρουμλουκιού κάθε Δευτέρα απόγευμα, από τον Μάϊο έως τον Σεπτέμβριο.
  • Εθελοντική εργασία στη φύτευση λουλουδιών στις νησίδες της διασταύρωσης Βενιζέλου - 28ης Οκτωβρίου την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος στις 5 - 6 - 2011.
  • Λειτουργία τμημάτων εκμάθησης ζατρικίου (σκάκι) με τη συμμετοχή 42 μαθητών από 3 - 10 - 2011. 
  • Συγχαρητήρια στον νεοσύστατο Σύλλογο. 
    Καλή και δημιουργική συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια: