Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Γιορτή λήξης σχολικού έτους 2010-2011

Χαρούμενα πρόσωπα γονιών, εκπαιδευτικών και μαθητών-τριών κατέκλυσαν το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων το πρωί της Τρίτης 14 Ιουνίου 2011 για την γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς 2010-2011.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την ομιλία της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου κ. Στάμου Θεοπίστης και συνεχίστηκε με αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια και παραδοσιακούς χορούς από τα παιδιά όλων των τάξεων. Επιπλέον οι μαθητές και οι μαθήτριες της 5ης και 6ης τάξης, παρουσίασαν ένα μοντέρνο χορευτικό, βασισμένο στην τηλεοπτική σειρά ''Patty''. 
Στη συνέχεια και μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, δόθηκαν αναμνηστικά στους μαθητές και μαθήτριες της έκτης τάξης και η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων να προσφέρει παγωτά σε όλα τα παιδιά του Σχολείου.
Με το τέλος της σχολικής γιορτής πολλά παιδιά κατευθύνθηκαν στον αύλειο χώρο του Κοινοτικού Καταστήματος, όπου ακολούθησε το καθιερωμένο εδώ και πολλά χρόνια ''μπουγέλο''.

Αύριο Τετάρτη 15 Ιουνίου οι μαθητές και οι γονείς τους θα πάνε για τελευταία ημέρα στο Σχολείο, ώστε να πάρουν τον έλεγχο του Γ' τριμήνου και τον τίτλο σπουδών. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της όμορφης εκδήλωσης.
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς.

Λίγες φωτογραφίες από την εκδήλωση
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: