Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Εργασίες συντήρησης και καθαριότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων

Μετά από δίμηνη περίπου εγκατάλειψη, κατά της διάρκεια της οποίας το γήπεδο Τρικάλων περιήλθε σε άθλια κατάσταση, πολλά ήταν τα παράπονα των παιδιών του χωριού που αθλούνται κάθε απόγευμα, αλλά και πολλών δημοτών που το χρησιμοποιούν για το καθημερινό τους περπάτημα.

Ξερό το χόρτο στον αγωνιστικό χώρο, σκουπίδια και μεγάλα χόρτα στον περιμετρικό χώρο, αλλά και στον χώρο των αποδυτηρίων και του μπάσκετ, δημιούργησαν όλο αυτό το διάστημα, μια εικόνα που δεν αρμόζει σε αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μετά την αποκατάσταση της βλάβης στο σύστημα άρδευσης, ξεκίνησε σήμερα το πότισμα του γηπέδου, αλλά και η καθαριότητα στον περιβάλλοντα χώρο. 

Είναι βέβαιο ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εικόνα του γηπέδου θα είναι όπως της αρμόζει και το υπέροχο αυτό αθλητικό κέντρο θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες όποιον θέλει να το χρησιμοποιήσει για να αθληθεί, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'', η προετοιμασία του οποίου για το νέο πρωτάθλημα ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: