Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Λόγοι ασφάλειας & αισθητικής επιβάλλουν παρεμβάσεις


Με αφορμή μια πεσμένη εδώ και αρκετό καιρό πινακίδα, που βρίσκεται μπροστά στο Γυμνάσιο και δίπλα ακριβώς από τη στάση του ΚΤΕΛ, επαναφέρουμε ένα θέμα που είχαμε αναδείξει πριν από εννιά μήνες και αφορά την ακαταλληλότητα και επικινδυνότητα της συγκεκριμένης στάσης.


Η σχολική χρονιά τελείωσε και όπως βλέπουμε στην παρακάτω φωτογραφία τίποτα δεν άλλαξε. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου εκφράζουν την ανησυχία τους και παρακαλούν τους αρμοδίους, ώστε με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η νέα στάση να είναι έτοιμη, σε πιο ασφαλή θέση, μεγαλύτερης χωρητικότητας και φυσικά καλύτερης αισθητικής.







Θεωρούμε βέβαιο ότι οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν στις απαραίτητες παρεμβάσεις (στη στάση και στην πινακίδα), κυρίως για λόγους ασφάλειας, αλλά και αισθητικής. Δεν μπορεί να υπάρχει τόση ''ασχήμια'' μπροστά σε ένα ''στολίδι'' όπως είναι το Γυμνάσιο και τόση επικινδυνότητα σε ένα σημείο που καθημερινά αποβιβάζονται και επιβιβάζονται δεκάδες μαθητές και μαθήτριες από τα γειτονικά χωριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: