Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Πρώτη συνάντηση Διοίκησης - Ποδοσφαιριστών

Κοντά στην ομάδα οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές
Πελοπίδας Καλλιάγρας και Γιάννης. Κιρκιλιανίδης 
Πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα Γραφεία του Συλλόγου συνάντηση της Διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να ξεκαθαρίσουν όλοι τις προθέσεις τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η συνάντηση αυτή έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η Διοίκηση έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα αξιολογηθούν άμεσα και αμέσως μετά την πρόσληψη του προπονητή, θ’ ακολουθήσει ο τελικός αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας.

Πρόθεση της Διοίκησης είναι να κρατήσει όλους τους τοπικούς ποδοσφαιριστές, εκτός βέβαια εάν για σοβαρούς και βάσιμους λόγους, κάποιοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Πρόθεση της Διοίκησης είναι να επιστρέψουν, εάν το επιθυμούν, οι ''δικοί'' μας ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες και για το σκοπό αυτό θα γίνει επαφή με τον καθένα ξεχωριστά.

Όσο για τους ''εκτός χωριού'' ποδοσφαιριστές, Κίτσας και Καζαντζίδης δήλωσαν ότι αποχωρούν από την ομάδα, ενώ με τους Γ. Βασιλείου και Λ. Μαγγανάρη θα υπάρξει επαφή μέχρι τη Δευτέρα και θα ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής τους ή όχι στην ομάδα. 

Με την ανταλλαγή ευχών για υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά, όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μέρα έναρξης της προετοιμασίας, που θα ανακοινωθεί σύντομα και που πιθανότατα θα είναι η Τετάρτη 1 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: