Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 
''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''
ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ
Με αφορμή την σημερινή πετυχημένη 1η πεζοπορία που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας, ευχαριστούμε θερμά όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό, καθώς επίσης και τους εθελοντές και τις εθελόντριες που με την συμμετοχή τους συνετέλεσαν στην άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.
Γνωρίζετε ότι ο Σύλλογός μας εκτός από την κύρια δραστηριότητά του που είναι η οργάνωση εθελοντικών αιμοδοσιών, οργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα και άλλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις στο χωριό (ομιλίες, εξωραϊσμούς, δενδροφυτεύσεις, βιβλιοθήκη κ.α.).
Βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση σε κάθε κάλεσμα του Συλλόγου, πιστεύουμε ακράδαντα ότι με τη συμβολή όλων ο Σύλλογος μπορεί να προσφέρει πολλά, να διατρανώσει την παρουσία του, να συμβάλει μαζί με τους άλλους Συλλόγους στην πολιτιστική ανάπτυξη και να ενισχύσει τη φωνή του χωριού μας. 
Ελπίζοντας στη στήριξή σας, ετοιμάζουμε τις δράσεις του Συλλόγου για τη συνέχεια. Προς αυτή την κατεύθυνση μάλιστα, απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους για κατάθεση ιδεών και προτάσεων, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στο πρόγραμμα του επόμενου τριμήνου.
Με τιμή
Το 
Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: