Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Στα γήπεδα της Ημαθίας


«Βροχή» από γκολ είχαμε στη σημερινή 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Το σκορ της ημέρας επιτεύχθηκε στο γήπεδο του Μακροχωρίου, όπου η τοπική ομάδα «διέλυσε» με 13-1 τον ουραγό Πλάτανο και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Συγκάτοικος με το Μακροχώρι παρέμεινε για μία ακόμη αγωνιστική η Μελίκη, η οποία επικράτησε άνετα των Τρικάλων με 4-0, ενώ αντίθετα η Χαρίεσσα «έπεσε» από την πρώτη θέση καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με το σκληροτράχηλο Νεόκαστρο.
Από εκεί και πέρα, ισόπαλες με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις του Κοπανού με την Επισκοπή και του Ολυμπιακού Νάουσας με το Διαβατό, ενώ Μέση και Αγ. Γεώργιος νίκησαν εύκολα στις έδρες τους τον Αχιλλέα Νάουσας και την Αγ. Βαρβάρα, αντίστοιχα. Τέλος, στο τοπικό ντέρμπι ο Σταυρός επικράτησε με 2-1 των Καβασίλων.



Σε ρυθμούς προπόνησης και χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία ο ''ΦΙΛΙΠΠΟΣ'' Μελίκης συνέτριψε τον Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, με το εντυπωσιακό σκορ 4 - 0, δείχνοντας ότι θα είναι από τους βασικούς διεκδικητές στην μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Αντίθετα, τα Τρίκαλα προβλημάτισαν με την απόδοσή τους για μια ακόμη φορά και απογοήτευσαν τους λίγους φιλάθλους που ακολούθησαν την ομάδα. Το βέβαιο είναι ότι η ομάδα πρέπει και μπορεί να συνέλθει όσο είναι νωρίς, για να μην μπει σε ''περιπέτειες''. Και για όσους γνωρίζουν τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών, το σίγουρο είναι ότι αδικούν τους εαυτούς τους με την εικόνα που παρουσιάζουν. 


Τρίκαλα: Γ. Βασιλείου - Γ. Παντριάς - Λ. Μαγγανάρης - Αρ. Μηνούδης - Χρ. Κυτούδης - Χρ. Μηνούδης - Π. Καζαντζίδης (70' Ηλ. Αθανασιάδης) - Ι. Κιρκιλιανίδης - Β. Παπαδόπουλος (85' Γ. Τερζίδης) - Κ. Κίτσας - Σ. Αθανασιάδης

Α1 ΕΠΣΗ – 4η αγωνιστική
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κοπανός – Επισκοπή 2-2
Μακροχώρι – Πλάτανος 13-1
Αγ. Γεώργιος - Αγ. Βαρβάρα 5-1
Ολυμπιακός – Διαβατός 2-2
Μέση – Αχιλλέας 4-1
Σταυρός – Καβάσιλα 2-1
Χαρίεσσα – Νεόκαστρο 1-1
Μελίκη – Τρίκαλα 4-0
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Μακροχώρι  12
2. Μελίκη  12
3. Χαρίεσσα  10
4. Μέση  9
5. Επισκοπή  7
6. Διαβατός  7
7. Σταυρός  6
8. Καβάσιλα  4
9. Τρίκαλα  4
10. Αγ. Βαρβάρα  4
11. Ολυμπιακός Ν.  4
12. Κοπανός  4
13. Αχιλλέας Ν.  3
14. Αγ. Γεώργιος  3
15. Νεόκαστρο  2
16. Πλάτανος  0
Αποτελέσματα και βαθμολογία από Κερκίδα Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: