Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Προκρίθηκε στου 8 του Κυπέλλου ο ''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

Α.Ο. ''ΘΥΕΛΑ'' ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ   0
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' ΤΡΙΚΑΛΩΝ   3
Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων, πέρασε νικηφόρα από τον Στενήμαχο και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ημαθίας. 
Ο Στενήμαχος, παρουσίασε πολύ καλό σύνολο, κράτησε για ένα ημίχρονο το 0 - 0, αλλά στο 2ο ημίχρονο υπέκυψε στην ανωτερότητα των Τρικάλων. Έδειξε πάντως με την εμφάνισή του ότι δίκαια πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. 
Τα Τρίκαλα αγωνίστηκαν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα, πήραν αυτό που ήθελαν και έδειξαν ότι αν συνεχίσουν όλοι (διοίκηση, προπονητής και παίκτες) με τον ίδιο ζήλο, σύντομα θα παρουσιάσουν ''ομάδα'' αντάξια των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών που διαθέτουν.   
Δύο γκολ για τα Τρίκαλα πέτυχε ο K. Κίτσας, στο 55' με κεφαλιά και στο 67' με σουτ και ο Σ. Αθανασιάδης στο 80' με πέναλτι.
Τρίκαλα: (προπονητής Λευτέρης Κελεσίδης) Γ. Βασιλείου - Xρ. Μηνούδης - Ι. Παπαμιχαήλ - Λ. Μαγγανάρης - Αρ. Μηνούδης - Χρ. Κυτούδης - Χ. Σαλτουρίδης - Ι. Κιρκιλιανίδης (λ. τρ. 65' Γ. Τερζίδης) - Β. Παπαδόπουλος - Κ. Κίτσας (75' Ηλ. Αθανασιάδης) - Σ. Αθανασιάδης
Από τον σημερινό αγώνα απουσίαζαν οι Γ. Παντριάς και Π. Καζαντζίδης οι οποίοι επανέρχονται το Σάββατο, όπου τα Τρίκαλα υποδέχονται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα του Μακροχωρίου, σε αγώνα μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. 
Τα άλλα αποτελέσματα του Κυπέλλου
Κορυφή – Μέση 0-6
Νάουσα – Νησέλι 7-1
Λουτρός – Ένωση 1-6
Ακαδημία Β. – Π.Α.Ο.Κ. Αλεξ. 1-4
Μελίκη – Σταυρός 2-0
Λευκάδια – Αλεξάνδρεια 1-0 παράταση(0-0 κ.α.)
Στενήμαχος – Τρίκαλα 0-3
Κοπανός – Αγ. Βαρβάρα 0-1

Λίγες φωτογραφίες από τον αγώνα Στενήμαχος-Τρίκαλα





Δεν υπάρχουν σχόλια: