Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                          Αλεξάνδρεια, 7 Οκτωβρίου 2011

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
Τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 14:00 
Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο γραφείο του δημάρχου. Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης έχουν εγγραφεί για συζήτηση και λήψη αποφάσεων τα παρακάτω θέματα:

1. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για υπόθεση ποινικής δίωξης τεχνικού υπαλλήλου του Τμήματος Πολεοδομίας.

2. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη καταρτισμού όρων πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Επικάλυψη κεντρικής αποστραγγιστικής τάφρου ανατολικής εξόδου Κορυφής» (Α.Μ. 47/2011).

3. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Αποπεράτωση ασφαλτόστρωσης οδού παραπλεύρως σιδηροδρομικής γραμμής στη Τοπική Κοινότητα Κεφαλοχωρίου» (Α.Μ. 30/2011).

4. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό των όρων της δημοπρασίας για την εκμίσθωση ενός καταστήματος που βρίσκεται στην Τοπική Κοινότητα Νησίου του Δήμου Αλεξάνδρειας.

5. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών της δημοπρασίας για την εκμίσθωση του καταστήματος Νο 2 στη Δημοτική Αγορά της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος.

6. Λήψη απόφασης: α) για την έγκριση ή όχι της υπ’ αριθ. 55/2011 μελέτης, προϋπολογισμού 67.779,39€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) για την εκτέλεση της υπηρεσίας « Μεταφορά μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας με ταξί για το σχολικό έτος 2011-2012» β) Τον καθορισμό των όρων της διακήρυξης του διαγωνισμού, γ) Τη σύσταση Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού και Αξιολόγησης Προσφορών, η οποία αποτελείται από (3) τρείς τακτικούς υπαλλήλους και (3) αναπληρωματικούς.

7. Λήψη απόφασης για ορισμό πληρεξούσιου δικηγόρου για υπόθεση της Δημοτικής Ενότητας Μελίκης του Δήμου Αλεξάνδρειας [Αφορά διαδικασία εργατικών διαφορών της Τζουβάρα Ευαγγελίας του Γεωργίου, πρώην εργαζόμενης του πρώην Δήμου Μελίκης στα πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος απόκτησης εργασιακής εμπειρίας ανέργων του ΟΑΕΔ (STAGE)].

8. Λήψη απόφασης για την σύνταξη έκθεσης γ’ τριμήνου έτους 2011, για την εκτέλεση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2011. 


ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΟΔΟΣ Δ. ΒΕΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΙΣ 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ» 
Για τις ανάγκες της εκδήλωσης «Γιορτή της Πίτας 2011» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου μπροστά από το χώρο του Πνευματικού Κέντρου στην πόλη της Αλεξάνδρειας, ο δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι, με απόφαση δημάρχου, η οδός Δ. Βετσοπούλου πεζοδρομείται από το ύψος της συμβολής της οδού Κομνηνών με Δ. Βετσοπούλου έως το ύψος της συμβολής της οδού Ταγματάρχου Γεωργούλη με Δ. Βετσοπούλου, την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 και από ώρες 18:00 έως 24:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια: