Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Αρχίζει αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου η συγκέντρωση Φαρμάκων από τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων

Αρχίζει αύριο Τετάρτη 1 Απριλίου και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη όλο τον μήνα Απρίλιο η συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού. 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αιμοδοσίας Τρικάλων και σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο όλοι οι πολίτες που επιθυμούν, μπορούν να φέρουν όσα φάρμακα έχουν στο σπίτι τους και δεν τα χρειάζονται.
από 10.30 π.μ. - 12.30 μ.μ.
στην είσοδο του Κοινοτικού Καταστήματος
Βασική προϋπόθεση είναι, τα φάρμακα να μην έχουν λήξει και να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, έστω και αν ένα μέρος έχει χρησιμοποιηθεί (εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα).
Πιστεύουμε ότι οι κάτοικοι των Τρικάλων και της ευρύτερης περιοχής θα ανταποκριθούν και σ' αυτό το κάλεσμα του Συλλόγου, στέλνοντας για μια ακόμη φορά το δικό τους μήνυμα Ανθρωπιάς, Κοινωνικής Ευαισθησίας και Αλληλεγγύης. 

Το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 το 7o Φεστιβάλ Γκάιντας στα Τρίκαλα Ημαθίας

Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου «Ανατολική Ρωμυλία» Τρικάλων Ημαθίας και ομόφωνα αποφάσισε την πραγματοποίηση του 7ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΚΑΪΝΤΑΣ, που φέτος θα γίνει το Σάββατο 22 Αυγούστου στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Τρικάλων.
Έτσι συνεχίζεται η προσπάθεια του Συλλόγου να φέρει τις νέες γενιές σε επαφή με την ιστορία και τα ακούσματα που συντρόφευαν τους προγόνους μας. Παραδοσιακές μελωδίες, χορευτικά συγκροτήματα, το γνωστό παραδοσιακό γλέντι, ένα θέαμα πανδαισίας χρωμάτων, ρυθμών και κινήσεων και ένα ταξίδι στους μουσικούς ρυθμούς της Ανατολικής Ρωμυλίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την κορυφαία αυτή εκδήλωση του Συλλόγου μας, σε επόμενες αναρτήσεις

Ανθοέκθεση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Συνεπής στο ''ραντεβού'' του με την Άνοιξη, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων, διοργανώνει και φέτος την ''Ανθοκομική έκθεση'' στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων

Σάββατο και Κυριακή
4 - 5 Απριλίου 2015
από 8.00 π.μ. μέχρι 8.00 μ.μ.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

39 και 35 χρόνια μετά / Συγκίνηση και νοσταλγία στη συνάντηση συμμαθητών του Δημ. Σχολείου Τρικάλων

Του Μάρτη ένα δειλινό, όπως παλιά στην τάξη
τα χρόνια θυμηθήκανε, που έχουνε ...πετάξει

Κι είχε συγκίνηση πολύ, είχε χαρά μεγάλη
για λίγες ώρες γύρισε ο χρόνος πίσω πάλι

Με πρόσωπα χαρούμενα, με μάτια βουρκωμένα
έντονα συναισθήματα, λιγάκι μπερδεμένα

Δεν είχανε στα χέρια τους βιβλία και τετράδια
ελάχιστα επάνω τους, του χρόνου τα σημάδια

Εν τέλει το απολαύσανε, σαν μια καλή παρέα
μα όλα τέλειωσαν νωρίς, σαν όλα τα ...ωραία

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα και σε ατμόσφαιρα οικειότητας, τρυφερότητας και νοσταλγίας συναντήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου 2015 οι αποφοιτήσαντες το έτος 1976 και το έτος 1980 από το Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων Ημαθίας. Όλοι τους βίωσαν μια ξεχωριστή και ανεπανάληπτη βραδιά (δεν έλειψε βέβαια και ο σχετικός ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ''σειρών''), αναπολώντας ωραίες και αξέχαστες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια και επιβεβαιώνοντας τους ακατάλυτους ψυχικούς δεσμούς των παλιών συμμαθητών, που το πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί ποτέ να διαρρήξει.
Το ραντεβού είχε δοθεί στο παλιό Δημοτικό Σχολείο, για να συνδέσουν το Χθες με το Σήμερα. Αγκαλιές, φιλιά, σύντομες κουβέντες, νοσταλγικές βόλτες στους χώρους του σχολείου, φωτογράφιση στην τάξη της αποφοίτησης και μετά....Μετά, όλοι μαζί στην ταβέρνα ''ΛΕΝΟΣ''.
Ήταν οι περισσότεροι εκεί:
Γεωργιάδης Λάζαρος, Γκανίδου Δέσποινα, Δίτσα Θεανώ, Δρομπουλιανούδη Βασιλική, Καραγιάννη Αριστέα, Κουρατζίνος Στέλιος, Κούρτης Στάθης, Λέσνα Αγγελική, Μηνούδη Νίκη, Μπουρίτα Κωνσταντία, Ουβαλούδης Αργύρης, Παπαμιχαήλ Αναστασία, Παπανικολούδη Εύα, Ταμπουράς Δημήτρης, από τους αποφοιτήσαντες το 1976
Αντωνιάδου Δήμητρα, Αποστολόπουλος Αντώνης, Γεωργάκης Τάσος, Γκανίδου Στέλλα, Γκούμας Αργύρης, Διούδη Μαρία, Δίτσα Μαρία, Ιτσιόπουλος Κώστας, Καρανάσιος Δήμος, Μηνούδη Σοφία, Μπαλή Γιάννα, Μπασδραλέξη Κατερίνα, Πεγιούδη Σούζυ, Πετράκος Χρήστος, Στεφούδης Χάρης, Σωτηράκης Σταμάτης, Τσενεκίδης Γιάννης, Φετεινίδης Νίκος, Φούρναρη Σοφία, από τους αποφοιτήσαντες το 1980.
Παρόντες στη συνάντηση και οι δάσκαλοι Μίρκος Καλαμπαλίκης και Βούλα Μαυροδόγλου.
Υπήρχαν και οι απουσίες, Κάποιοι από τους συμμαθητές που ζουν σε άλλες ελληνικές πόλεις και κάποιοι για διάφορους άλλους λόγους, δεν μπόρεσαν να έλθουν αλλά έστειλαν τους χαιρετισμούς και την αγάπη τους.
Εκεί στην ταβέρνα του Λένου, η βραδιά ξεκίνησε με την όμορφη και συγκινητική ομιλία-καλωσόρισμα της Μαρίας Διούδη προς τους αποφοιτήσαντες το 1980 και διαβάστηκαν τα ονόματα των απόντων. Στη συνέχεια η Εύα Παπανικολούδη καλωσόρισε τους αποφοιτήσαντες το 1976 και διάβασε τα ονόματα των απόντων, ενώ επικοινώνησαν όλοι μέσω skype με την συμμαθήτριά τους Ηλέκτρα Παπαδιώτη που ζει στην Αθήνα.
Η μόνη θλιβερή νότα, το πιο συγκινητικό κομμάτι της βραδιάς, η αναφορά στους ''απόντες'' συμμαθητές τους Ματούλα Ζαμάνη και Κυριάκο Κυτούδη, καθώς και στον δάσκαλο Κωνσταντίνο Στιλπνόπουλο, που ''έφυγαν'' νωρίς από τη ζωή και για τους οποίους, αφού ήπιαν όλοι μια γουλιά κρασί από το ποτήρι της θύμησης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Προσφέρθηκαν ανθοδέσμες και αναμνηστικά στους δασκάλους, κύριο Μίρκο και κυρία Βούλα (παρέλαβε και το αναμνηστικό που είχαν ετοιμάσει οι συμμαθητές για τον ''απόντα'' σύζυγό της δάσκαλο Κώστα Στιλπνόπουλο), οι οποίοι - βουρκωμένοι από τη συγκίνηση - απηύθυναν χαιρετισμό και έκαναν ένα ακόμα μάθημα στους παλιούς μαθητές τους, τονίζοντας τους ψυχικούς δεσμούς δασκάλου–μαθητή.
Προσφέρθηκαν στα ''παιδιά'' της τάξης του ''1976'' αναμνηστικά και λεύκωμα με σχολικές φωτογραφίες, που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές της συνάντησης και αφού έλαβε τέλος η σεμνή τελετή με τους χαιρετισμούς, τις ομιλίες, τα αναμνηστικά κ.π.λ. και καθώς κατέβαινε το κρασί, ανέβαιναν οι αναμνήσεις του τότε. 
Ένα όμορφο ταξίδι στο παρελθόν. Το χαμόγελο έσμιγε με το δάκρυ...σαν να γύρισε ο χρόνος…μια αίσθηση νεότητας…οι αναμνήσεις, οι αναπολήσεις, τα πειράγματα, τα γέλια, οι συγκινήσεις. Συνεχώς ξετυλίγονταν το λεύκωμα των αναμνήσεων, οι στιγμές και τα περιστατικά ανασύρονταν διαρκώς, ξαναστήνοντας το παζλ των μαθητικών χρόνων με φόντο μια απέραντη τρυφερότητα και μια απερίγραπτη οικειότητα. Τα μαθητικά χρόνια, η αφέλεια, η αθωότητα, που μπορεί να έφυγαν, αλλά μένουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη, σφαγιασμένες με τη χαρά και τη φρεσκάδα εκείνης της εποχής.
Η βραδιά συνεχίστηκε με τραγούδι και χορό και κορυφώθηκε με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα εκείνης της εποχής (το οποίο επιμελήθηκε η Δέσποινα Γκανίδου), πού κράτησε μέχρι το πρωί και με τον Δημήτρη Ταμπουρά να δίνει το δικό του μουσικό ρεσιτάλ, όταν ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε - αυτοσχεδιάζοντας και συνθέτοντας στίχους - για τον καθένα της σειράς του 1980.
Οι ώρες τελικά φάνηκαν λίγες για να χωρέσουν τόσες αναμνήσεις, και τόσο καλή διάθεση. Και λίγο πριν ξημερώσει και με μια πληρότητα συναισθημάτων διάχυτη στα πρόσωπα όλων, ολοκληρώθηκε η βραδιά με την υπόσχεση - δέσμευση από όλους «ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ».
Παιδιά...
''να σας έχει ο θεός γερούς, πάντα ν’ ανταμώνετε και να ξεφαντώνετε...''
μέσα από την καρδιά μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση. Πέρασα κι εγώ - αν και σε πιο ''ώριμη'' ηλικία - υπέροχα μαζί σας
Οι αποφοιτήσαντες το 1976

Οι αποφοιτήσαντες το 1980



Η ''σειρά'' του 1976
 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2η πεζοπορία που οργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 η 2η πεζοπορία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοσίας Τρικάλων.
Στις 10.00 το πρωί της Κυριακής, οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία του χωριού και περίμεναν με ενθουσιασμό την εκκίνηση. Στις 10.30, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες, 100 περίπου πεζοπόροι κάθε ηλικίας, με σύμμαχο τον καλό καιρό, ξεκίνησαν συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας και νοσηλευτικού προσωπικού και αφού περπάτησαν 3,2 χιλιόμετρα έφτασαν στο εξωκλήσι της Αγίας Τριάδας (Αη Δημήτρη). 

Λίγη ξεκούραση και αφού γεύτηκαν όλοι τις υπέροχες νοστιμιές από τον πλούσιο ''μπουφέ'' που είχαν ετοιμάσει τα μέλη του Δ.Σ. πήραν το δρόμο της επιστροφής και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή έφτασαν στις 12.30 στο σημείο του τερματισμού, που ήταν η κεντρική πλατεία του χωριού, η οποία γέμισε χαμόγελα, παιδικές φωνές και χαρούμενους ενήλικες. Όλοι τους λίγο κουρασμένοι αλλά φανερά ικανοποιημένοι.








 

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

''Μέγας Αλέξανδρος'' Τρικάλων 2
''Ατρόμητος'' Διαβατού 0
Σκόρερς: Δ. Σούρλας, Β. Σερμπίνης
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα
Ν. Μουσκεφτάρας, Ηρ. Ελευθεριάδης, Π. Δρομπουλιανούδης (67' Κ. Καρβούνης), Άρ. Μηνούδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Κ. Χαλβατζής, Β. Σερμπίνης, Β. Παπαδόπουλος, Β. Βελικούδης (67' Γ. Ντάμτσιος - 85' Γ. Παλιούρας), Δ. Σούρλας 













Τα άλλα αποτελέσματα
Φίλιππος Μέσης - ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-1
Φίλιππος Μελίκης - ΓΑΣ Ροδοχωρίου ΑΝΑΒΟΛΗ
ΦΑΣ Νάουσα - ΑΣ Ειρηνούπολης 0-0
Άτλας Ζερβοχωρίου - ΑΕ Χαρίεσσας ΑΝΑΒΟΛΗ
Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας - Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 4-1
AΕ Καψόχωρας – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 1-4
Αχιλλέας Νάουσας – Εθνικός Κλειδιού 0-2

Βαθμολογία

#ΟμάδαΝΙΗΓΥΓΚΔΙΑΦΒ
1ΑΣ Ειρηνούπολης23228311+7271
2ΦΑΣ Νάουσα22418223+5970
3Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων19447731+4661
4Ατρόμητος Διαβατού133114742+542
5ΑΕ Χαρίεσσας133103628+842
6ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας16385634+2241
7Αχιλλέας Νάουσας124115434+2040
8Φίλιππος Μελίκης124104939+1040
9ΓΑΣ Ροδοχωρίου123114448-439
10Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας104133636034
11Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου94142958-2931
12Άτλας Ζερβοχωρίου93142752-2530
13Εθνικός Κλειδιού84152946-1728
14ΑΕ Καψόχωρας60212573-4818
15Φίλιππος Μέσης36181659-4315
16ΠΑΟΚ Κουλούρας11252096-764
Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας έχει έναν μηδενισμό και -10 βαθμούς. Άτλας Ζερβοχωρίου, ΑΕ Χαρίεσσας, Φίλιππος Μελίκης και ΓΑΣ Ροδοχωρίου έχουν από ένα ματς λιγότερο

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Τρίκαλα: Ξεκίνησαν τα προγράμματα μελισσοκομίας και πληροφορικής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης

Μετά το μάθημα των Ιταλικών (ΕΔΩ) και της διακόσμησης εσωτερικών χώρων, που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες στα Τρίκαλα, ξεκίνησαν χθες τα μαθήματα μελισσοκομίας (εκπαιδευτής ο Στάθης Βακουφάρης) και πληροφορικής (εκπαιδευτής ο Σωτήρης Καραογλάνογλου), σε αίθουσες του Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων.  
Είναι προγράμματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου μας και μέσα από αυτά δίνεται η ευκαιρία στους ενδιαφερομένους να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε τομείς που τους ενδιαφέρουν.
''Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας, κάθε ηλικίας, καθώς και ο μεγάλος αριθμός αιτήσεων, αναμένεται να οδηγήσουν τις επόμενες ημέρες στη δημιουργία και άλλων τμημάτων'' μας δήλωσε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μαρία Παπαϊωαννίδου
Μελισσοκομία



  Πληροφορική



Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Δήμος Αλεξάνδρειας: Αιτήσεις για χρήση δημοτικών βοσκοτόπων

Από το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Οι κτηνοτρόφοι του Δήμου Αλεξάνδρειας που κάνουν χρήση δημοτικών βοσκοτόπων και θα υποβάλλουν δήλωση στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Επιδοτήσεων (ΟΣΔΕ), παρακαλούνται να προσέλθουν, έως την Παρασκευή 17 Απριλίου 2015, στα κατά τόπους καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Αλεξάνδρειας, Αντιγονιδών, Μελίκης και Πλατέος, με την ταυτότητά τους και ενημερωμένο αντίγραφο του Μητρώου κατοχής ζώων ή βεβαίωση ζωικού κεφαλαίου από το Κτηνιατρείο, προκειμένου να υποβάλλουν δήλωση χρήσης δημοτικού βοσκοτόπου.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 

2333350300 (για τη Δημοτική Ενότητα Πλατέος).
2333350127 ή 2333350112 (για τη Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας)

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή των ''Γιατρών του Κόσμου'' προς τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας

Λίγες μέρες μετά τη παράδοση ποσότητας φαρμάκων, οι ''Γιατροί του Κόσμου'' έστειλαν στον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων την παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.
ΠΡΟΣ: Σύλλογο Αιμοδοσίας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Τρίκαλα Ημαθίας  
ΤΚ 59032 
Αρ. Πρωτ. 169 
Θεσσαλονίκη 18/03/2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Oι Γιατροί του Κόσμου, όπως ήδη γνωρίζετε, λειτουργούν και στη Θεσσαλονίκη ένα από τα πιο βασικά τους προγράμματα το “ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ” όπου, εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί επιστήμονες και ψυχολόγοι προσφέρουν, δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εμβολιαστική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη σε απόρους, ανασφάλιστους, ανέργους Έλληνες και αλλοδαπούς, αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Για την υποστήριξη αυτών των ανθρώπων έχουμε μεγάλη ανάγκη σε φάρμακα, ορισμένα από τα οποία μας προσφέρατε και εσείς.
Με την παρούσα λοιπόν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για την ευγενική σας χειρονομία να συγκεντρώσετε και να μας χορηγήσετε ποσότητα φαρμάκων για ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από τους γιατρούς του κόσμου.
Δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η δική σας συμπαράσταση και χειρονομία εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και μας θυμίζουν διαρκώς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.
Ευελπιστώντας να σας έχουμε πάντα κοντά μας, ευχαριστούμε και πάλι για την πολύτιμη συνδρομή σας.
Με τιμή
για τους Γιατρούς του Κόσμου
Σοφία Γκαρανέ 
Κοιν. Ανθρωπολόγος
Διευθύντρια πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης



Επιβλητική παρουσία του Συλλόγου ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' Τρικάλων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης

25η Μαρτίου 2015 / Θεσσαλονίκη!
Παρά την ασταμάτητη βροχή, με καμάρι και Λεβεντιά παρέλασε η ΝΕΟΛΑΙΑ της ΠΟΣΑΡ, με τις Νέες και τους Νέους του Συλλόγου "Ανατολική Ρωμυλία" Τρικάλων Ημαθίας .!
Σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου, όλοι τους Νεα παιδιά, με μπροστάρη τον Πρόεδρο τους Βασίλη Τατσούδη, ανύψωσαν το Λάβαρο της Ομοσπονδίας μας και του Συλλόγου τους, ως Άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας, Ανατολικορωμυλιώτες οι ίδιοι τους, 3ης και 4ης γενιάς..!!
Μεγάλη η Συγκίνηση... Και η Περηφάνεια περισσή ..!!!!
Μπράβο σας παιδιά Άξιες και Άξιοι!!
Σας ευχαριστούμε θερμά και από αυτό το βήμα, για την θετική σας ανταπόκριση σ' αυτό το κάλεσμά μας!
Μετά το πέρας της παρέλασης και αφού γίναμε μια "ζεστή'' παρέα, ακολούθησε ένα όμορφο γεύμα, πλαισιωμένο μουσικά, με τους ήχους του ακορντεόν, από τον νεαρό Μοναστηριώτη εκ Τρικάλων Ημαθίας, Κίμωνα, ανερχόμενο αστέρι της αγαπημένης, αλησμόνητης ανατολικορωμυλιώτικης μουσικής μας Παράδοσης..!!
Ευχόμαστε του χρόνου να συμμετέχουν Νεολαίοι από περισσότερους Συλλόγους μέλη της Ομοσπονδίας μας..
Η επιβλητική παρουσία μας, η ισχύς εν τη ενώσει, πετυχαίνει τα καλύτερα για την Διάσωση και Διάδοση της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς.. !!
Καλή αντάμωση στο 6ο Πανελληνιο Αντάμωμα Ανατολικορωμυλιωτών, στις 4/7/2015 στο ΑΙΓΙΝΙΟ!!!!!!!!
Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ. της ΠΟΣΑΡ
Η Πρόεδρος
Ευδοκια Παπαχρηστουδη 


 

 




Mε Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου / Ματαιώθηκε η παρέλαση λόγω βροχής


Ο καιρός δεν στάθηκε σύμμαχος και η καθιερωμένη παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου, δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας της βροχόπτωσης.
Κανονικά τελέσθηκε η Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, όπου ο δάσκαλος κ. Ανδρεόπουλος Βασίλειος εκφώνησε τον πανηγυρικό της ημέρας και εκεί ανακοινώθηκε η ματαίωση της παρέλασης. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των πεσόντων (μικρή η παρουσία του κόσμου, ενώ τα σχολεία εκπροσωπήθηκαν από τους εκπαιδευτικούς, τους σημαιοφόρους και τους παραστάτες) και ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των Τοπικών Αρχών, Φορέων και Συλλόγων.







Στεφάνια κατέθεσαν
Τοπική Κοινότητα Τρικάλων

Εθνική Αντίσταση

Γυμνάσιο 

Δημοτικό Σχολείο 

Νηπιαγωγείο 


ΤΟΕΒ Τρικάλων

Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ''

Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' 


Ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ''

Λαογραφικός και Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' 
Αμέσως μετά...