Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Ενδιαφέρουσα ημερίδα - που αφορά όλους μας - με θέμα: ''ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, η πρόληψή τους είναι κατορθωτή''

Ημερίδα με θέμα: ''ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ, η πρόληψή τους είναι κατορθωτή'', διοργανώνεται από Συλλόγους και Φορείς των Τρικάλων Ημαθίας την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Καταστήματος Πλατέος. 
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πολύπειρος στα θέματα αυτά Διοικητής του Α.Τ. Πλατέος, Αστυνόμος Κύριος ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευθύμιος, ο οποίος θα μας μεταφέρει γνώσεις, απόψεις, εμπειρίες ενασχόλησης με το αντικείμενο του ατυχήματος και θα κάνει μια προσπάθεια ενημέρωσης που θα έχει ως στόχο την δυνατότητα πρόληψης των ατυχημάτων.
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο γονέα και ενήλικο που επιθυμεί να ενημερωθεί από τον έμπειρο Διοικητή, περί του τρόπου εκμάθησης αποφυγής ατυχημάτων.
Την ημερίδα συνδιοργανώνουν:
Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' - Σύλλογος Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' - Λαογραφικός & Πολιτιστικός Σύλλογος ''ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ'' - Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων

1 σχόλιο:

Borgan είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΤΡΑΚΤΕΡ, ΑΥΟΚΙΝΗΤΑ, ΦΟΡΤΗΓΑ Κ.Τ.Λ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ!!!