Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Στα γήπεδα της Ημαθίας / Α1 κατηγορία

''Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων 6
''ΑΤΛΑΣ'' Ζερβοχωρίου 2
Άλλη μια σπουδαία παράσταση από τους ποδοσφαιριστές μας,
άλλη μια εμφατική νίκη παρά τις πολλές απουσίες (Γ. Ντάμτσιος, Σ. Αθανασιάδης, Γ. Παντριάς, Κ. Καρβούνης, Ούλι Ντόι και Β. Ακρίβος),
άλλη μια σπουδαία απόδοση των νέων Π. Δρομπουλιανούδη, Β. Βελικούδη και Γ. Παλιούρα (τους εμπιστεύεται απόλυτα ο προπονητής και δείχνουν σε κάθε παιχνίδι ότι αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα)
και δυστυχώς μεγάλη η απορία για την ακατανόητη στάση των φιλάθλων μας, οι οποίοι απέχουν και απόδειξη γι' αυτό τα μόλις 10 εισιτήρια που κόπηκαν. Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι μια ομάδα που την αποτελούν 20 τοπικοί ποδοσφαιριστές, πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα και απολαμβάνει - όπως όλοι ομολογούν - τον σεβασμό και την εκτίμηση της φίλαθλης Ημαθίας.
Σκόρερς για τα Τρίκαλα: 23′-41′-79′-90′ B. Παπαδόπουλος, 25′ Κ. Χαλβατζής, 85′ Β. Βελικούδης και για το Ζερβοχώρι 12′ Κρουσταλλάς, 78′ Λέκκας Π.
Αγωνίστηκαν για τα Τρίκαλα:
N. Μουσκεφτάρας, Π. Δρομπουλιανούδης, Ηλ. Αθανασιάδης, Άρ. Μηνούδης (75' Γ. Παλιούρας), Χρ. Μηνούδης, Μπ. Σαλτουρίδης, Κ. Χαλβατζής, Β. Σερμπίνης (65' Ηρ. Ελευθεριάδης), Β. Παπαδόπουλος, Β. Βελικούδης , Δ. Σούρλας.
Και 6 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και με την ομάδα να βρίσκεται στην 3η θέση, ευχαριστούμε όσους φιλάθλους μας στηρίζουν και συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους....
Τα άλλα αποτελέσματα
Φίλιππος Μελίκης - ΦΑΣ Νάουσα 0-3
Φίλιππος Μέσης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας αναβ.
ΠΑΟΚ Κουλούρας – ΑΕ Καψόχωρας αναβ.
Ατρόμητος Διαβατού – Εθνικός Κλειδιού 1-0 
ΓΑΣ Ροδοχωρίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας 4-3 (
ΑΣ Ειρηνούπολης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου 8-1 
ΑΕ Χαρίεσσας – Αχιλλέας Νάουσας 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: