Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δενδροφύτευση στα Τρίκαλα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δενδροφύτευση που διοργανώθηκε από την Τοπική Κοινότητα Τρικάλων σε συνεργασία με Φορείς και Συλλόγους του χωριού, την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015. Ο καιρός ήταν ιδανικός για την δράση αυτή και έτσι περισσότεροι από 100 εθελοντές, αλλά προ πάντων οι μαθητές του Νηπαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου Τρικάλων, έδωσαν δυναμικό παρόν στο κάλεσμα αυτό και με κέφι και ενθουσιασμό, φύτεψαν περισσότερα από 200 δένδρα, σε διαφορετικά σημεία του χωριού.
Στην κεντρική πλατεία του χωριού και στον αύλειο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος, στην πλατεία υδραγωγείου (πολλά τα παράπονα των κατοίκων της περιοχής για την εγκατάλειψη της συγκεκριμένης πλατείας), στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας, στο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό Σχολείο, στο Γυμνάσιο και στην δυτική έξοδο του χωριού, δεξιά και αριστερά του δρόμου προς τα κοιμητήρια.
Στο τέλος της δενδροφύτευσης κοινή ήταν η διαπίστωση ότι η προσπάθεια αυτή αγκαλιάστηκε από την πλειοψηφία των κατοίκων του χωριού, δίνοντας ένα μήνυμα ότι τους ενδιαφέρει ο τόπος τους, η ποιότητα ζωής και το περιβάλλον.
Εκείνα όμως που δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και τον ενθουσιασμό τους ήταν τα παιδιά που συμμετείχαν και τα οποία ζήτησαν να γίνει η δενδροφύτευση θεσμός και όλοι μαζί ανανέωσαν το Ραντεβού για το φθινόπωρο, όταν θα γίνει και νέα δενδροφύτευση.

























 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια: