Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ευχαριστήρια επιστολή των ''Γιατρών του Κόσμου'' προς τον Σύλλογο Αιμοδοσίας Τρικάλων Ημαθίας

Λίγες μέρες μετά τη παράδοση ποσότητας φαρμάκων, οι ''Γιατροί του Κόσμου'' έστειλαν στον Σύλλογο Αιμοδοσίας ''ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ'' Τρικάλων την παρακάτω επιστολή, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια.
ΠΡΟΣ: Σύλλογο Αιμοδοσίας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»
Τρίκαλα Ημαθίας  
ΤΚ 59032 
Αρ. Πρωτ. 169 
Θεσσαλονίκη 18/03/2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟΣ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Oι Γιατροί του Κόσμου, όπως ήδη γνωρίζετε, λειτουργούν και στη Θεσσαλονίκη ένα από τα πιο βασικά τους προγράμματα το “ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ” όπου, εθελοντές γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί επιστήμονες και ψυχολόγοι προσφέρουν, δωρεάν πρωτοβάθμια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εμβολιαστική κάλυψη και ψυχολογική υποστήριξη σε απόρους, ανασφάλιστους, ανέργους Έλληνες και αλλοδαπούς, αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας που δεν έχουν πρόσβαση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Για την υποστήριξη αυτών των ανθρώπων έχουμε μεγάλη ανάγκη σε φάρμακα, ορισμένα από τα οποία μας προσφέρατε και εσείς.
Με την παρούσα λοιπόν, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για την ευγενική σας χειρονομία να συγκεντρώσετε και να μας χορηγήσετε ποσότητα φαρμάκων για ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας που υποστηρίζονται από τους γιατρούς του κόσμου.
Δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η δική σας συμπαράσταση και χειρονομία εκφράζουν έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και μας θυμίζουν διαρκώς ότι έχουμε στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.
Ευελπιστώντας να σας έχουμε πάντα κοντά μας, ευχαριστούμε και πάλι για την πολύτιμη συνδρομή σας.
Με τιμή
για τους Γιατρούς του Κόσμου
Σοφία Γκαρανέ 
Κοιν. Ανθρωπολόγος
Διευθύντρια πολυϊατρείου Θεσσαλονίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια: