Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Εντυπωσίασε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας μας

Εκπληκτική η παρουσία του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας μας στο διήμερο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Αστέρας Αλεξάνδρειας στο Νησί Ημαθίας (αύριο Κυριακή στις 6.00 αγωνίζονται τα μπαμπίνι και τα τζούνιορ).
Τρεις νίκες σε τρεις αγώνες (διάρκεια του κάθε αγώνα: 30 λεπτά)
Τρίκαλα - Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας 4 - 2
Τρίκαλα - Μακεδονικός Λητής 6 - 0
Τρίκαλα - Ακαδημία Παλαιοχωρίου 4 - 0

Αγωνίστηκαν για τα Tρίκαλα: Χούχας Σωτήρης - Μαλογιάννης Κωνσταντίνος - Μηνούδης Χρήστος - Γεωργάκης Απόστολος - Προβατίδης Κώστας - Μπιλτίρογλου Θοδωρής - Σωτηράκης Ραφαήλ - Αθανασιάδης Γιώργος -Σωτηράκης Χρήστος - Φετεινίδης Γιώργος - Ευαγγελόπουλος Μιχάλης
αλλά - εκτός από την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών που διαπιστώνουμε καθημερινά - εκείνο που μας ικανοποιεί και μας ενθουσιάζει περισσότερο είναι η ωριμότητα των παιδιών και η όλη παρουσία και εικόνα τους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας διαδικασίας και εκπαίδευσης (έτσι είναι το ποδόσφαιρο) που ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια στην Ακαδημία με αυτά τα παιδιά και σήμερα στα 14 τους χρόνια, όλα τα παιδιά αυτού του τμήματος, είναι έτοιμα και θα ενταχθούν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, όσο κι αν αυτό φαίνεται υπερβολικό.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' έχει μέλλον στηριζόμενος στα δικά του παιδιά που βγαίνουν από την Ακαδημία.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι η επόμενη ''φουρνιά'' (τα σημερινά τζούνιορ) είναι περισσότερα παιδιά, με πολύ όρεξη για μπάλα και είναι βέβαιο ότι με προπόνηση, προσήλωση στις αρχές του αθλητισμού και υπομονή από όλους, θα εξελιχθούν ακόμη περισσότερο...και σε λίγα χρόνια θα στελεχώνουν την ομάδα του χωριού και - γιατί όχι - κάποια απ' αυτά τα παιδιά είναι πολύ πιθανό να ανέβουν σε υψηλότερο επίπεδο...
Και φυσικά υπάρχουν και τα μπαμπίνι...
Απομένει στους παράγοντες των επόμενων χρόνων να αξιοποιήσουν αυτόν τον ποδοσφαιρικό θησαυρό...


Δεν υπάρχουν σχόλια: